Pár napja csökkent a tejem, estére kiegészítés kellene 5,5 hós lányomnak. Milyen tápszert javasoltok?
Köszönöm, akkor a DM-es kiesett, ha több embernek is van negatív tapasztalata. Most reggel olvasgattam a neten én is, más is írta róla hogy nem olyan korszerű.
Akkor vagy a receptes Beba marad, vagy a Milupa-s. Az a baj hogy most hétvégén orvos sincs hogy megkérdezném.
Meg van receptre rizspép, de az nem anyatej helyettesítő, azt se váltottam még ki.
A 2 hónappal ezelötti receptet lehet,nem fogadják el a gyógyszertárban.Általában 1 hónap a határidő a kiváltásra.Legalább is nálunk.
5,5 hónapos a fiam,Beba Ha 1-et iszik kiegészítésképpen,mert nekem sincs már elég tejem.Szereti.
Nem egy olcsó táp,de állítólag az egyik legjobb összetételű.Bár nem mindegyik baba szereti,meg van,hogy szorulást is okoz.Bár anyatejjel,és gyümivel,már nem hiszem,hogy fogna.
Szia, az én kisfiam is elhúzódó sárgasággal született - Hellp szindróma miatt - és nekem is mérnem kellett, de nem a tejet külön, hanem a fiamat. Béreltünk mérleget, rátettem evés előtt-evés után és a különbözet volt az, amit evett. Téged nagyon félretájékoztatott a védőnő-orvos, aki ezt tanácsolta neked! Nem is értem, hogy mondhattak neked olyat, hogy ne szoptass, hanem fejd a tejet...
Most egyébként már nekem is hozzá kell táplálnom, Milupát eszik és nagyon szereti.
De javaslom neked azt is, hogy ne add fel a szoptatást, igyál sok teát, stb. mert a sok folyadék fokozza a termelést. És légy optimista, nem mondj le róla olyan könnyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!