Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idő után nem "ciki"...

Mennyi idő után nem "ciki" teherbe esni?

Figyelt kérdés
Most kezdtem új munkahelyen, ahol kérdezték is, mikorra tervezem, 2-3 évet mondtam... De igazából mielőbb szeretnék. E hónap végén jár le a próbaidőm. Ismerős a főnök, ezért is nem akarnám "átvágni", meg tényleg sok a munka, nem akarok kitolni velük... na de meddig nézzem az ő érdekeiket a sajátom helyett? Mennék végig a terhesség alatt (ha csak orvosi oka nem lenne az itthon maradásnak), és 1 év után 4 órásba legalább visszamennék
2015. ápr. 5. 19:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
17%
1 év tökéletes, arra még úgy is rádolgozol terhesen pl félévet, így már 1,5 évet letettél az asztalra
2015. ápr. 5. 21:45
 22/26 A kérdező kommentje:
én kb 3 éve szedek... az kemény :S
2015. ápr. 5. 22:48
 23/26 anonim ***** válasza:
47%

Én nem izgatnám magad a helyedben. Ess teherbe, amikor úgy érzitek, hogy készen álltok rá.

Nem kell félteni a munkaadókat, sajnos kibabrálnak sok anyukával, mikor vissza akarnak menni dolgozni. Az egyik barátnőmet úgy vették vissza, ha a fizetése harmadáról lemondott, a másikat meg nem veszik vissza, mert a helyettesítőt nem akarják kitenni.

Nem értem, hogy helyettesítésnek miért nem vesznek fel pályakezdőket határozott idejű szerződésre. Mindenki jól járna, a pályakezdőnek lenne gyakorlata, az anyuka meg vissza tudna állni a munkába.

2015. ápr. 5. 23:43
 24/26 anonim ***** válasza:
23%
Teljesen mindegy, ki neked a főnököd, a gyerekvállalásról szóló kérdést nem tehette volna fel. Semmiféle kötelességed nincs vele szemben, akkor szülsz, amikor akarsz. Mostanában ez a századik ilyen kérdés itt, tényleg ennyire be vannak tojva a nők?
2015. ápr. 6. 07:16
 25/26 anonim ***** válasza:
nézd már ott dolgozol 3 hónapja, nyugi nem fog azonnal összejönni. Legalábbis ritka hogy valaki már babát szeretne és az első próbálkozós hónapban sikerül, pláne ha ilyen lelkiismerettel vágsz bele. Szóval már 3 hónapja ott vagy, kb fél év mire terhes leszel, utána még úgyis szeretnél minél tovább dolgozni tehát kb 1,5 év simán meglenne munkával. Amúgy így is lehetsz lelkiismeretes, mert amikor eljössz átadod a munkád, betanítasz mást. De szerintem meg fogod gondolni nem fogsz visszamenni 1 év után, azért ott lesz a babád és hidd el nem lesz szíved otthagyni egy bölcsibe pont amikor már kezd járni és egyre jobban tudsz vele jönni menni.
2015. ápr. 6. 17:09
 26/26 anonim ***** válasza:
59%

Mi egy emberi söpredék tömeg jött itt össze.

Lepontozzák azt aki a családja mellett, és nem a főnöke mellett áll.

Ez igen..

2015. ápr. 6. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!