Mit választanál? Pozitív tesztet vagy lottófőnyereményt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 18:01
11/16 anonim válasza:
A 2.-at várom, de még így is azt mondom, hogy a pozitív tesztet választanám, minden mást meg tudunk oldani és meg is fogunk! Pénzünk lehet, ha teszünk érte, és keményen tudunk küzdeni. De egy baba érkezése maga a csoda, felbecsülhetetlen, anyagiakkal nem mérhető össze, és a siker akaratunkon felül áll. Tehetünk érte, de ez nem jelenti, hogy érkezik is egy kis Angyal. Sokat vártunk, küzdöttünk érte, de egy ponton túl nem rajtunk múlik. Ez valami sokkal több...
12/16 anonim válasza:
Én is most vagyok a másodikkal a 26.hétben. de én is a pozi tesztet választanám.
Drukkolok Neked kedves kérdező, megírhatnád majd mi lett a reggeli eredményed:)
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megírom!
2015. márc. 30. 18:27
14/16 anonim válasza:
Első babámmal taposom a 25. hetet, de nem volt sima utam idáig, volt egy elsőre megfogant ikerterhesség, ami 9 hetesen missed ab lett, aztán kialakultak nőgyógyászati gondok, amik miatt fél évig nem jött össze újra. Rettenetesen féltem, hogy többet az életben nem jön össze, és sosem lehet gyerekem. (Végül nem volt súlyos a baj, nagyon egyszerűen megoldottuk, és egyből jött is utána a baba, de ezt akkor ugye nem tudhattam még). Mindig tudtam, hogy szeretnék gyereket, ezért világ életemben az volt a legrosszabb, amit el tudtam képzelni, hogy nem lehet. Ezek után én egyértelműen a pozitív tesztre voksolok, boldogabb vagyok a kislányomat várva, átlagos anyagi szinten, mint milliárdosként lennék, hiába várva a babára.
15/16 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, hogy a mostani 3,5 milliárd, vagy csak 80-100 milliós a lottófőnyeremény. :)
Terhesség előtt én is a tesztet választottam volna, most, hogy megvan a tervezett létszámú gyereksereg, természetesen a pénzt.
16/16 anonim válasza:
3 és fél év próbálkozás és két sikertelen inszemináció után egyértelműen a pozitív tesztet választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!