Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ülést választanál, ha...

Milyen ülést választanál, ha nem lennél nagyon eleresztve anyagilag. Egy használt minőségit, vagy egy olcsóbb újat? Az olcsónál nem 6-7 ezer ft-ra gondolok.

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi 12000 Ft körül rendeltük a kisfiúnknak a gyerekülést újan az internetről, adtak hozzá ajándékba ülésmagasítót is. Szóval mi az olcsóbb újat választottuk.
2012. okt. 8. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Használt minőségit! A biztonság fontosabb a külcsínnél. Amúgy egy minőségi ülés többéves használat után is tökéletes, huzata mosható, tehát nem kérdés.
2012. okt. 8. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vennék használtat. Nem tudhatod, hogy volt-e balesetük, hogy az ülés valóban hibátlan-e.

Persze, állítani azt róla, meggyőzni meg végképp.

Lehet, hogy szemmel észre sem veszed a hibát és lehet, hogy az eladó sem látja rajta, hogy valójában van. pl. eltört egy fontos rögzítő elem, stb..

Ismerősöm használtan vett egy bringaülést. 3-4 centis padkáról ment le a bringával, amikor az ülés megadta magát. A 1,5 éves gyerek keze tört el...

Inkább olcsóbbat veszek, de újat!

2012. okt. 8. 13:37
 4/10 Golan Trevize ***** válasza:
22%

Amíg nem csattan az ember, tökmindegy.

Amikor meg csattan, akkor utólag rájön, hogy ADAC teszt alapján kellett volna választani.

Nekem megér 70000 Ft-ot a gyermekem épsége, főleg, hogy 10+ évig tudja használni az ülést.

[link]

2012. okt. 8. 13:52
 5/10 Golan Trevize ***** válasza:

Gratulálok azoknak, akik lepontoztak.

Gondolom, ti megveszitek a 8000 Forintos vackot, ami egy nagyobb fékezésnél is kiszakad a helyéről, utána meg sírtok, hogy baja lett a gyereknek...

2012. okt. 9. 08:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor mennyire gondolsz pontosan?

Mi nem vagyunk eleresztve, de az ülés amit vettünk 50 ezer Ft-ba kerül, mert egyszerűen ekörül kezdődnek azok amiknek van töréstesztje és jók is az eredményei.

De ha azt mondod, hogy max. 20-at tudsz rászánni, akkor én a használt minőségire szavazok. Ha lehet, olyat, amit meg is tudtok nézni. (És mindenképp egy méretkategóriást, nem olyat, ami többet ölel át)

2012. okt. 9. 08:44
 7/10 Golan Trevize ***** válasza:
Miért is nem jó, ami több méretkategóriát ölel át?
2012. okt. 9. 08:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért ne nevezzünk már minden szülőt felelőtlennek, csak mert nem veszi meg a majd 100 000 Ft-os gyerekülést a gyerekének.

Van akinek csak olcsóbbra telik.

Én azt nevezném felelőtlennek, amikor sokszor látom, hogy az anyósülésen az anyuka vagy apuka ölében ül a gyerek és nincsenek bekötve és úgy utaznak.

Ehhez képest én azt gondolom, hogy sokkal nagyobb biztonságban van egy gyerek a 10 000 Ft-os gyerekülésbe is, amibe bele van kötve megfelelően.

Amúgy meg ez egy hülyeség, hogy egy olcsóbb gyerekülés egy nagyobb fékezésnél kiszakad! Ha így lenne, nem is engednék szerintem gyártani. Csak van tőle jobb is.

Amúgy meg vannak 100 000 Ft feletti gyerekülések is és azok biztos sokkal biztonságosabbak is, te miért csak a 70 000 Ft-osat veszed meg?

Sajnos vannak olyan balesetek, amikor üljön bármilyen gyerekülésbe az a gyerek, akkor sem lehet rajta segíteni.:(

Én szerintem senkit nem lehet ezért lefelelőtlenezni, mert Golan te azt csinálod, csak vedd már figyelembe, hogy aki megveszi azt az olcsóbbat és beköti a gyereket, az már igen is felelősségteljesen gondolkozik. Más pénztárcájában meg amúgy ne turkálj, mert semmi közöd hozzá!!!

2012. okt. 9. 09:50
 9/10 Golan Trevize ***** válasza:

"Amúgy meg ez egy hülyeség, hogy egy olcsóbb gyerekülés egy nagyobb fékezésnél kiszakad!"

Nézd meg a teszteket. Bizony kiszakadnak azok...

"Amúgy meg vannak 100 000 Ft feletti gyerekülések is és azok biztos sokkal biztonságosabbak is, te miért csak a 70 000 Ft-osat veszed meg?"

Mert a 70000 Ft-os sokkal jobb teszteredményeket produkált, mint a 100 ezres...

2012. okt. 9. 09:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Oké, Golan a szuperszülő, ő a példaképünk nekünk egyszerű tudatlanoknak, csak lapozzunk már
2012. okt. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!