Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használt vagy új babakocsi?

Használt vagy új babakocsi?

Figyelt kérdés
60-70ezer forintból melyiket vennéd? Egy minőségi használt kocsit vagy egy új, de esetleg gyengébb minőségűt? Miért?
2012. szept. 18. 14:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

60-70 ezer forintból egy "gyengébb minőségű" újat

Mert az csak a tietek volt még és garancia van rá!!!

2012. szept. 18. 14:16
 2/23 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Mi újat vettünk de csak olyan alacsony árfekvésűt.A mai eszemmel lehet, hogy egy szuper minőségi használtat vennék.

Imádtuk, meg minden, de voltak hiányosságai.

2012. szept. 18. 14:18
 3/23 A kérdező kommentje:
Hogy konkrét példát is mondjak: Használt Buzz, Mura..., vagy új Kunert, Bergon, stb
2012. szept. 18. 14:22
 4/23 anonim ***** válasza:

Én használtat vennék. Első gyerekemmel (a 3-ból) vettünk egy újat. Kb 2-3 hónap alatt ki is derült, hogy utálom, nem tudok vele rendesen közlekedni.

Utána vettem egy használt PegPeregot, ami bevált, és már a 3. gyerekemmel használom és imádom. Inkább egy márkás minőségi kocsi szerintem, nekem ez jött be.

2012. szept. 18. 14:35
 5/23 anonim ***** válasza:
Inkább a használt, de minőségi.
2012. szept. 18. 14:47
 6/23 anonim ***** válasza:
Ezerszer inkább egy használt Buzz vagy Mura mint egy új Bergon vagy Kunert....
2012. szept. 18. 14:47
 7/23 A kérdező kommentje:
4 szavazat a használtra, 1 az újra. Egyelőre elég egyértelmű.
2012. szept. 18. 14:49
 8/23 A kérdező kommentje:
Most egy csúcsszuper (használtan vásárolt) Mamas and Papas sport babakocsit használok. Jön a kistesó, de az újszülött kocsit már eladtuk. Ezért keresek. Full felszerelt új (lengyel)babakocsikat lehet kapni 70ezerből, viszont a Mamas and Papas kocsim után, nem tudom merjem e lejjebb adni a minőséget. Nem puccról van szó, csupán a minőségről és megbízhatóságról.
2012. szept. 18. 14:55
 9/23 anonim ***** válasza:
70%

Már volt egy szavazatom a használtra :)

Én nem adnék a minőségből... Nekem nem jönnek be ezek a Kunert meg Bergon kocsik. Toltam is már, úgy se lett róla jobb véleményem. Akiket ismerek, mind fél év után megszabadultak tőle, és vettek egy megbízható sportbabakocsit.

2012. szept. 18. 15:00
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak új.

Nekünk Kunert VIP volt,én szerettem semmi gondunk nem volt vele.A Vaterán most 32000Ft,újonnan.Ezt már eladtam.

De ha lesz tesó én ezek közül fogok választani:

[link]

[link]

[link]

Az én véleményem az hogy 60-70 ezerért nagyon jó kocsikat lehet már kapni.A 100 ezres babakocsi miért jobb?Az egyik ismerősöm 100 ezres babakocsit vett,1-2 hónap után eltörött a kocsi váza.Ő meg nem tudott addig semerre menni a babával amíg ki nem cserélték.Ennyit a drága babakocsiról,a mi 36 ezresünknek meg semmi baja nem volt.És különben is mivel tud jobbat?Én biztos nem adnék 100 ezret egy kocsiért.

2012. szept. 18. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!