Használt vagy új babakocsi?
60-70 ezer forintból egy "gyengébb minőségű" újat
Mert az csak a tietek volt még és garancia van rá!!!
Hát nem tudom. Mi újat vettünk de csak olyan alacsony árfekvésűt.A mai eszemmel lehet, hogy egy szuper minőségi használtat vennék.
Imádtuk, meg minden, de voltak hiányosságai.
Én használtat vennék. Első gyerekemmel (a 3-ból) vettünk egy újat. Kb 2-3 hónap alatt ki is derült, hogy utálom, nem tudok vele rendesen közlekedni.
Utána vettem egy használt PegPeregot, ami bevált, és már a 3. gyerekemmel használom és imádom. Inkább egy márkás minőségi kocsi szerintem, nekem ez jött be.
Már volt egy szavazatom a használtra :)
Én nem adnék a minőségből... Nekem nem jönnek be ezek a Kunert meg Bergon kocsik. Toltam is már, úgy se lett róla jobb véleményem. Akiket ismerek, mind fél év után megszabadultak tőle, és vettek egy megbízható sportbabakocsit.
Csak új.
Nekünk Kunert VIP volt,én szerettem semmi gondunk nem volt vele.A Vaterán most 32000Ft,újonnan.Ezt már eladtam.
De ha lesz tesó én ezek közül fogok választani:
Az én véleményem az hogy 60-70 ezerért nagyon jó kocsikat lehet már kapni.A 100 ezres babakocsi miért jobb?Az egyik ismerősöm 100 ezres babakocsit vett,1-2 hónap után eltörött a kocsi váza.Ő meg nem tudott addig semerre menni a babával amíg ki nem cserélték.Ennyit a drága babakocsiról,a mi 36 ezresünknek meg semmi baja nem volt.És különben is mivel tud jobbat?Én biztos nem adnék 100 ezret egy kocsiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!