Használt vagy új babakocsi?
10-es vagyok
Az a baj ezen az oldalon,hogy sokan egyszerre leszólják az olcsó kocsikat.Mert szerintük csak a 100 ezres kategória a jó.Pedig egyáltalán nem igaz.A Kunertet is sokan leszólják,mert szerintük egy lengyel sz@r.Általában olyanok szólják le akiknek nem is olyan kocsijuk volt.Csak "hallomásból" írják.Pedig nagyon jó kocsi mi a kislányom 13 hónapos koráig használtuk és semmi bajunk nem volt vele.Mint írtam már eladtam,ahogy meghirdettem már másnap telefonáltak érte.És itt a városban nem 1 anyukának van ilyen kocsija.Szerintem ez azt bizonyítja hogy nem rossz kocsik.De amiket belinkeltem neked nekem nagyon tetszenek és én megvenném bármelyiket ha most aktuális lenne.De persze mindenki maga dönti el hogy milyet vesz.Egy olcsóbb is lehet jó minőségű,ez nem az áron múlik.
Szerintem ez nem azt bizonyítja hanem inkább azt a fura felfogást amit itt M.o-n még mindig nagyon tartja magát hogy CSAK ÚJAT veszünk a babának. Sokaknál (nem a válaszolóra írom!!!) ez valamiféle bizonyíték arra hogy nem sajnálnak a babától semmit neki MINDENBŐL újat vesznek. És első gyerekesként tapasztalatlanul sokan azt hiszik hogy minél vastagabb minél masszívabb nagyobb egy babakocsi annál kényelmesebb a babának. Ami így is van de kb. 4 hónapig előny ez. Utána mindenki megutálja ezeket a nagy batár nagyra csukódó nehéz széles vastag stb. babakocsikat és akkor jön az eladásuk és a könnyű sportkocsi. Ezért van ennyi ilyen az utakon nem pedig azért mert olyan húú de jó lenne :)) Szerintem legalábbis.
Nekem is 3 gyerekembe tellett mire erre rájöttem.
És egyáltalán nem kell 100 ezret költeni egy márkásabb használt babakocsira, sőt. A dolog lényege épp az hogy 50 ezerből király kis szetteket lehet összevadászni. (váz+sportrész+mózes).
A kunert meg a bergon sem 36 ezer (ez a fajtája amihez mózes meg sportülés is van) hanem több!!
Használtat vennék. Iszonyú hülyeséget követtünk el, mikor megvettük a vadi új Janénkat 160 ezerért. Nem is vált be annyira használatkor, mint amennyibe került. Szidtam az eszemet, hogy miért is nem vettünk használtat, megmaradt volna egy csomó pénzünk. De hát első gyerek....
Szóval, mindenképpen HASZNÁLTAT!!!
14.-nek!
10-es vagyok
A Kunert ha megnézed a Vaterán hordozó nélkül 32000Ft!
Mi 2010-ben 36000Ft-ért vettük.
Lehet hogy te azt tapasztaltad hogy 4 hónap után lecserélik ezeket a kocsikat,nálunk nem így van.Mi is 13 hónapot használtuk és van egy másik csaj az ő kisfia is kb már 1,5 éves és ezt a kocsit használják.
Hát én új kunert-et csak 63 990 ért találok a vaterán de mindegy. Nem arra gondolok ami csak egy babakocsi és azt lehet mélykocsinak meg sportnak is hazsnálni és ilyen fix nagy kerekű batár...az lehet hogy 32 ezer ft...
de én arra gondoltam amelyik (van már kunertből is ilyen) külön mózeses és külön sportrészes meg hordis szett. és bolygósítható elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!