Használt vagy új babakocsi?
9-es vagyok.
Én is csak olyat ismerek, aki megszabadult ezektől a kunert/bergon...stb kocsiktól hamar.
Az meg, hogy mennyire jó a babának, hogy nagy... Szerintem a picik a szűk anyaméhhez vannak szokva, egyáltalán nem igényelnek ekkora helyet. Ezért szeretik a bebugyolálást, szűk pólyát is. Ismerős kisbabája úgy elveszett benne, nem győzték kibélelni alulról. Aztán meg rájöttek, hogy városi közlekedésre teljesen alkalmatlan, nem fordul úgy egy sarkon, nem lehet bemenni egy kisebb üzletbe vele, egy járdára feltenni is nehéz a súlya miatt...
DE én Budapesten lakom, tehát itt tapasztaltam, hogy nem nagyon jött be az ismerőseim körében ez a típusú kocsi (csini kinézete és az elfogadható ára miatt rengetegen választották ezt) és 4 max 6 hó után lecserélték. Vidékre lehet, hogy tökéletesen alkalmas ám, csak ezt is meg kell fontolni, hogy hova veszi az ember, milyen úton fogja tolni, megy e vele vásárolni...stb.
10.vagyok
Én se falun lakok,hanem városban!
És én befértem vele a kisebb boltokba is,meg elég rosszak itt az utak mégis tökéletesen jó volt.És hogy a szűk babakocsi jobb......Az ismerősöm akiről írtam hogy 100 ezres babakocsit vett,Dor Jahn volt a kocsi ami szintén jó szűk(sportrész).Ráadásul a gyerek is pufi volt+télen overál,alig fért el a babakocsiban a gyerek.Ülni kényelmesen nem tudott a válla,kezei kilógtak a tető alól.Az én lányom meg bebugyolálva kényelmesen elfért.És nem veszett el benne,pedig nem született nagy súllyal.De ha úgy vesszük bármilyen kocsi mózes részében "elveszik" valamennyire egy kis újszülött.
De mindegy,mindenkinek más kocsi jön be.De csak tapasztalatból lehet megítélni egy kocsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!