Létezik olyan masszív viszonylag nagy kerekű babakocsi mint a Bébéconfort Trophy-ja Opera üléssel, amin tesófellépő is van?
Figyelt kérdés
Miért nem gyártanak már ilyet vagy hasonló modellt? Csak nekem vált be tök jól régebben ez a jó masszív kocsi, széles párnás 2 irányból feltehető ülés ÉS még fellépő is? Mostanában már hiába keresek, ezer éves és leharcolt példányok kaphatók használtan.2012. szept. 6. 13:16
1/4 anonim válasza:
Egy fellépőt nem lehet leharcolni(Max. fél év használat, ebből reálisan 20-30 alkalom.)Vagy testvér kocsi, esetleg gyalog motor) Ha Neked néhány karc, már fika, akkor vegyél a B--- és egyéb áruházakban 12 ezertől fölfelé valamit ami nagyon csini, "oszt" eladhatod 2 ezerért 10-20használat után.
2/4 anonim válasza:
sok kocsihoz lehet venni külön fellépőt. meg van univerzális is.
egyébként mi minden ilyesmit bababörzéken veszünk, ott olcsó és jó alaposan meg is tudod nézni. csak persze nincs mindig minden. érdemes figyelni kiragasztott papírokat, meg a helyi újságot, nálunk kb. két hetente, de max. havonta szokott lenni egy.
3/4 A kérdező kommentje:
NEM a fellépője megy tönkre és nem néhány karcról beszélek nem tudom ezt hol olvastad...
Tesófellépőnk is volt utáltam belerúgtam ott zörgött kattogott állandóan ha a nagyobb leszállt sétálni ha meg felkötöttem összekoszolta a ruhát...
A padkákon úthibákon elakadt, leesett róla a gyerek, nem tartom praktikus találmánynak.
2012. szept. 6. 15:13
4/4 A kérdező kommentje:
20-30 alkalom reálisan fél év alatt???? Hát mi minden nap megyünk sétálni meg ügyet intézni meg erre arra az hogy lenne már 20 alkalom fél év alatt...nyilván ha mindenhova kocsival járnék, nem okozna ez a babakocsi-tesófellépő kérdés problémát számomra mert azt az 5 alkalmat mikor véletlen sétálunk kibírná gyalog a 2 éves.
2012. szept. 6. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!