Teszveszes anyukák, szerintetek egy babakocsi eladásánál 1Ft-ról indítva minimálárral, vagy kikiáltási áron licitálással érdemes indítani aukciót?
Szinte mindegy, mert szerintem ha nem adod elég olcsón, akkor úgysem veszik meg egyhamar. Én 2 babakocsit adtam el eddig vaterán, az egyiket jóval áron alul fix áron, a másikat pedig kikiáltási árról indulva, de alkudoztak,így még olcsóbban adtam.
Amikor úgy tettem fel kocsit,hogy 1 ft.-ról minimálárral, akkor ugyanúgy senki nem foglalkozott vele, mintha kikiáltási árról indítanék, bár tény és való,hogy többen benéztek az oldalra, ami talán annyival jobb,hogy nagyobb az esélye,hogy kérdeznek is valamit és talán lehet alkudozni...
Nekem ez a tapasztalatom.
Én is vevőként szólnék hozzá.
A minimáláras termékeket tulajdonképpen meg sem nézem, főleg, ha 1ft-ról indul, de mégis be van állítva min.ár. Én úgy szoktam keresni, hogy a keresőben beállítom a maximum összeget és azokból válogatok.
Én se bírom az 1 forintos, minimál árasokat. Legyen egy kikiáltási ár, meg egy nagyobb fix és akkor mindenki eldönti hogy megéri-e.
Ha meg annyira túl akarsz adni a kocsin, mert már nem férsz el tőle, akkor meg kell kockáztatni, hogy nagyon olcsón fogják elvinni.
Így adtam el a kerti bútort, még az 1 forintnak is örültem volna, mert ki akartam dobni. Így viszont kaptam 3500 forintot és el is szállították... Tiszta haszon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!