Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ez a babakocsi? Érdemes...

Milyen ez a babakocsi? Érdemes ilyet venni?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik, a bézs színű szettet szeretném. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mennyire praktikus?

[link]

2011. aug. 19. 19:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha nincs járda nálatok és gondrös az utca nem ajánlom mert döcög a baba feje benne.

Amúgy jó és könnyű kocsi.

2011. aug. 19. 19:44
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Én nem venném meg.Ahogy néztem igazából mélykocsi része nincs,csak a lábzsákot lehet ráhúzni.
2011. aug. 19. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem a kerekei nem tetszenek. Szerintem sokkal jobb az olyan, aminek a hátsó kereke fix és az első bolygósítható. Amúgy jó árban van.
2011. aug. 19. 20:55
 4/15 anonim ***** válasza:

Mást vennék, nekem iylen volt, 2 évig használtam:

[link]

2011. aug. 19. 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:
37%

másodiknak:

mélykocsi vagy mózes tök felesleges, 2 gyerek után mondom, lábzsák is ugyanolyan jó

2011. aug. 19. 21:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Csak akkor vedd meg, ha jobbára sima úton tologatod majd. "Terepre nem ajánlanám."
2011. aug. 20. 00:02
 7/15 anonim ***** válasza:

Mélykocsi vagy mózes egyáltalán nem felesleges, sőt, nagyon jó dolog, én ezt mondom 3 gyerek után.

Kérdező, amit belinkeltél, nem tetszik, jobb rugózásút és terepjáróbbat választanék.

2011. aug. 20. 09:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Igaz nekem csak egy gyerekem van,de szerintem se felesleges a mélykocsi.Szerintem az a legjobb amihez van kivehető mózeskosár.Nekünk olyan volt és én imádtam,akárhová mentünk csak kivettem a mózest és a kislányom se ébredt fel.
2011. aug. 20. 10:03
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Aszfaltos úton fogjuk használni. Autóval is sokat megyünk. Pont azért tetszett meg, mert esernyőre csukható anélkül hogy le keljen venni a "feltétet" róla. Pár napja megnéztem egy boltban élőben is. A fekvő felülete "mózessé" alakítható a benne lévő puha cipzáros betétekkel. Van lábzsák a kocsihoz és a hordozóhoz is. Elég masszívnak tűnik ahhoz képest hogy esernyőre csukódó.

Szóval egyenlőre ez a befutó...

Ha tudtok jobbat hasonló áron hordozóval együtt azt megköszönném!

2011. aug. 20. 14:00
 10/15 anonim ***** válasza:
szia, nekem perfectam van, én nagyon szeretem, annyiba igaza volt az egyik válaszolónak, hogy ha nagyon göröngyös az út, és teljesen fekvőn van a kocsi(újszülöttnél) akkor döcenüknél, egy picit rázkódik a fejrésze. viszont ez a probléma, a 2. fekvőpozícióban eltűnik. Mi 5 hónaposan vettük ezt a kocsit, akkor már nem kellett teljesen feküdnie. Amit ajánlani tudok, az a bundazsákuk, én tudtam venni külön, az nagyon jó, én szerettem, jókat aludt benne a fiam. Szerintem az árát megéri.Viszont nekem lehetett venni hozzá, textilmózest, az is jó, nem fontos a merev falu(szerintem)
2011. aug. 21. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!