Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ez a babakocsi? Érdemes...

Milyen ez a babakocsi? Érdemes ilyet venni?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik, a bézs színű szettet szeretném. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mennyire praktikus?

[link]

2011. aug. 19. 19:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Nekem tetszik.

Nelünk is hasonló volt. Télen is jól tudtuk használni. Nagyon jó, hogy állítható a tolókar magassága!

A napsütés iránya szerint mindig állítottam a tolókar irányát. Amikor már nagyobb volt akkor pedig sokszor szemben volt velem, ami könnyítette a beszélgetést. Erről itt is olvashatsz:

[link]

2011. aug. 21. 19:30
 12/15 anonim ***** válasza:
A kerekei miatt abszolút nem szimpi...2 gyerekes anyuka
2011. aug. 21. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Szép, szép, de én mást választanék. Nekünk is Chipolino kocsink van, és már nagyon megbántam, jól néz ki, sok funkciója van, de eléggé "fapados", nagyon rázkódik benne a gyerek,és már eléggé nyikorog is, hiába fújom, kenem, olajozom. Egy éves a kocsi, de már új kereket kellett vennem rá. Soha többé nem vennék már chipolinot- egy nagy szar!:( (de lehet, hogy csak én fogtam ki pont egy ilyen selejtet) Szerintem olyat vegyél, aminek nagyobb a kerek, és nem tömör, hanem pumpálható!! üdv
2011. nov. 23. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekünk is Chipolino kocsink van a második gyereknél, igaz, olyan tipus, amit már nem nagyon forgalmaznak: Chipolino Gemma

Én meg vagyok vele elégedve, szerintem az mindent elmond, hogy az első gyereknél 3 babakocsink volt, a másodiknál csak a Chipolino, több mint 2 éve már.

Egyébként valóban érdemes nagyobb kerekes modellt választani, és - fóleg téli babánál - nagyon hasznos a merev mózes. Sokkal jobban véd, kuckósabb, és a legtöbb esetben nagyobb, tágasabb is.

A nagyobb kerékre nem csak terepen van szükség, városi közlekedésnél sem árt, én ugyanis átlagos méretű kerékkel sajnos számtalanszor akadtam el pl. sineken áthaladó zebrán, pici kátyúban, repedésben, csupa olyan apróságban, amit előtte sétálgatva az ember meg sem lát.

2011. nov. 23. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi ilyet rendelünk, ehhez van minden ami kell, bébihordó stb..

[link]

2011. nov. 24. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!