Szerintetek a babakocsi garanciája csak a vázra és a kerekekre szól, vagy a kocsi huzatjára is?
Hétfőn visszük vissza. Sok hibája van még ezen kívül, pl eltört a hegesztés mellett...
Raf-Pol King
A garancia mindenre vonatkozik, az egész kocsira, ebbe a huzat is bele tartozik.
Én biztos, hogy visszakérném az árat, ha nem akarják, akkor kérném a vásárlók könyvét vagy fogyasztóvédelemmel ijesztgetnék.
Szörnyű, hogy manapság mennyi hulladékot rásóznak az emberre.
Köszönöm nektek is.
Nem tudtam, hogy ilyen rossz fajta, mert elég sokan dícsérik. Lehet csak én fogtam ki valami selejtes vackot. Minden esetre megpróbálom visszakérni az árát (bár gondolom úgyse fogják visszaadni), vagy pedig kicseréltetni egy újra. Azt meg eladom, és megpróbálok pénzt szerezni egy jobb kocsira. Hátha összejönne.
Majd megírom, hogy mi lett a vége, ha valaki esetleg így járna, tanuljon az esetből!
Szia!
Igen voltunk ma, azt mondta a nő, hogy vigyük vissza holnap a kocsit, mert a férje az illetékes, és elpostázzák a kocsit Nyíregyházára. Azt is mondta, hogy ez nem az ő feladatuk lenne (na persze, ez nem így van), de megteszik, ill azt, hogy még senkinek nem volt problémája az ilyen kocsikkal. Majd hogy nem oda lyukadt ki, hogy szándékosan tettük tönkre a kocsit. Ja, és az is kiderült, hogy ők rakták össze, csak sz@rul, mert 3 csavar hiányzik... Köztük önzáró anya is.
Szóval holnap folytatódik, megpróbálok kisírni egy új kocsit, mert nekem toldott-foldott kocsi nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!