Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosult vagyok-e...

Szerintetek jogosult vagyok-e a babakocsi cseréjére?

Figyelt kérdés
2012. márciusában vettünk egy babakocsit a NAGY bababoltban, a babakocsi kereke még az év májusában kiesett. Kicserélték a vázat (most tekintsünk el attól, hogy közben szétszaggatták a huzatot amit nem ismertek el) ekkor a bal kerék esett ki. Erre a mai napon kiesett a jobb kereke. Nem tudom mi lehet a baj, hogy én tolom-e rosszul a kocsit de szerintem inkább a kerék vagy a váz selejtes...passz. Szóval, ha ugyan az a jellegű hiba ilyen rövid időn belül 2x jelentkezik akkor kérhetem, hogy ne javítgassák, hanem cseréljék le a kocsit vagy adják vissza a pénzem?
2012. szept. 13. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kérheted.legyél határozott és csapj az asztalra. Amúgy milyen babakocsi?
2012. szept. 13. 09:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Hauck Malibu. Nincs vele semmi bajom szeretem...amíg ki nem esik a kereke. Már arra gondoltam én csinálok valamit rosszul, de nem lépcsőzök vele, a padkára le-fel meg a hátsó kerekein görgetem (azok estek ki) de elviekben így kell :) a használati útmutatóban is benne van...na meg egyébként befordulna az első kereke... na mindegy. Szóval vigyázunk rá, a gyerekem 12 kg, nincs túlterhelve. De ettől, hogy már megint kiesett a kereke kiborultam (biztos a szép idő is hozzájárult).
2012. szept. 13. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy kérheted az árát vissza, én tuti lecsapnék az asztalra. De hogy hiteles legyél, nézz utána valamilyen jogszabálynak, amit az orruk elé dughatsz és köpni nyelni sem tudnak, és tuti nem packáznak veled. Nem tudom milyen néven van ez a jogszabály, talán az erre vonatkozó kategóriában kérdezz rá, hátha egy jogász v jogász hallgató is épp olvassa a fórumot.
2012. szept. 13. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem kérheted. Ha nem cserélik ki, akkor próbálj rájuk hatni a fogyasztóvédelemmel. Nekem ez bejött. :)
2012. szept. 13. 13:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát egyelőre elküldték javítani, de úgy néztek rám, mint valami sz@rdarabra (bocsi), hogy be mertem vinni. Sőt amikor kihozták a cserekocsit (ami volt már nálam és szar volt állandóan szétesett) és meg mertem kérdezni, hogy még mindig szétesik akkor ha lehetne szemmel ölni meghaltam volna (elviekben megjavíttaták)

Mindegy még kapott a kocsi egy esélyt, de ha még 1x kiesik a kereke akkor visszakérem a pénzem. És az tuti, ha lesz még 1 gyerekem nem ebben a boltban veszem meg a babakocsimat.

2012. szept. 13. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!