Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy nagyon jó barátnőm posztol...

Egy nagyon jó barátnőm posztolt a gyerekeinkről egy képet a facebook-ra, olyat amivel én nagyon nem értek egyet, és nem tettem volna ki. Szólnátok? (Részletek lenn).

Figyelt kérdés

Viszont ő nagyon lelkes, már amikor kitette lelkesen hívott, hogy hű de jó, én meg majd szívbajt kaptam. Konkrétan: az ő gyereke a bilin ül, az enyém mellette áll letolt nadrággal, ugyan nem látszik semmi, mert a body kikapcsolva majdnem combig ér de akkor sem tettem volna ki ilyen képet.

Szerinte nagyon jó pofa, és annyira lelkesedik, hogy ő még ilyen jó képet nem is látott soha, és hogy mennyien lájkolták, és milyen jópofákat szólnak hozzá, vááááááh :(.

Nem akarom megbántani, de nagyon mérges vagyok. Amúgy sem vagyok ilyen nagyon posztolgatós típus.

Ti mit csinálnátok? Szerintem ha levetetem vele vérig sértődik. De rosszul vagyok tőle, hogy egy ilyen kép kering a világhálón a gyerekemről. Túlreagálom? Ha igen, akkor megpróbálok lehiggadni, és pozitívan felfogni a dolgot.

2015. márc. 30. 14:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy a te gyerekedről ne posztoljon semmit, csak ha előtte megkérdezett téged. Ugyanúgy, ahogy ő sem szeretné, ha róla kerülne ki olyan kép, amit nem szeretne. Mondd el neki, hogy nem vele van bajod, meg tényleg aranyos a kép (ha az), de nem akarod, hogy ezt a néhány barátotokon kívül még több száz, ezer ember lássa. Egyébként pedig jó lenne, ha ráébredne mindenki, hogy a Facebookra posztolgatás és lájkoknak örülés pótcselekvés.
2015. márc. 31. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!