Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák több kisgyermekkel!...

Anyukák több kisgyermekkel! Mit szólnátok, ha a férjetek Karácsonyra egy 4-5 napos wellness-szel lepne meg?

Figyelt kérdés
S mindezt úgy, hogy ő maradna a kicsikkel otthon (nyilván azért, mert remekül ellátja őket, és a gyerekek simán elvannak vele is), ti meg elmennétek egyedül aludni, masszázsra, stb , töltődni. Örülnétek? Elmennétek?
2014. dec. 1. 15:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
66%
Álom, édes álom... :)
2014. dec. 1. 15:22
 2/25 anonim ***** válasza:
39%
Nekem a férjem tökéletesen ellátja őket, én elmennék egyedül szívesen, vagyok eleget társaságban egész évben:)
2014. dec. 1. 15:25
 3/25 anonim ***** válasza:
37%

Karácsonyt töltsem egyedül egy wellness szállóban? Kissé beteg ötlet. Az más, ha egy olyanra fizet be, ahová megyünk mind együtt és a gyerekek felügyelete is megoldott.

Nem szándékoynék a karácsonyt egyedül tölteni...

Ha ezt évközben adja az még oké, de karácsonykor kizárt.

2014. dec. 1. 15:26
 4/25 anonim ***** válasza:
71%
valahogy én nem akarnék család nélkül menni
2014. dec. 1. 15:26
 5/25 anonim ***** válasza:
60%
3-as: szerintem a kérdező karácsonyi ajándéknak gondolta, nem úgy, hogy akkor utazzon el. Tehát berakja pl. a kupont a fa alá és a feleség majd beváltja amikor szükségét érzi a pihenésnek.
2014. dec. 1. 15:27
 6/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem hinném, hogy az időpont szól karácsonyra, csak az ajándék. :)

Én jobban szeretek a gyerekeimmel wellnesselni, de természetesen ezt sem utasítanám vissza. :)

2014. dec. 1. 15:27
 7/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha karácsonyra kapja, akkor az nem azt jelenti, hogy karácsonyra is szól, nem? Lehet a két ünnep között is. Én elmennék, de 3 nap bőven elég lenne, 4-5 nem kellene. És jobban tetszene, ha a férjem is jönne velünk, ha megoldható és a nagyszülők babáznának. De ha nem lehet, szerintem egyedül is szívesen mennék, vagy barátnővel.
2014. dec. 1. 15:28
 8/25 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem anyuka nem pont Karácsonykor menne, nyilván azt a 2-3 ünnep napot otthon tölti a családjával!
2014. dec. 1. 15:28
 9/25 anonim ***** válasza:
32%
Ja, félreértettem akkor. Örülnék, de nekem 3 nap bőven elég lenne. Nyilván elmennék.
2014. dec. 1. 15:30
 10/25 anonim ***** válasza:
45%

Az ilyen kuponokat kb fél éven belül lehet beváltani általában.

Én halálra unnám magam ennyi idő alatt, meg fura is lenne.

2014. dec. 1. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!