Anyukák több kisgyermekkel! Mit szólnátok, ha a férjetek Karácsonyra egy 4-5 napos wellness-szel lepne meg?
Figyelt kérdés
S mindezt úgy, hogy ő maradna a kicsikkel otthon (nyilván azért, mert remekül ellátja őket, és a gyerekek simán elvannak vele is), ti meg elmennétek egyedül aludni, masszázsra, stb , töltődni. Örülnétek? Elmennétek?2014. dec. 1. 15:21
2/25 anonim válasza:
Nekem a férjem tökéletesen ellátja őket, én elmennék egyedül szívesen, vagyok eleget társaságban egész évben:)
3/25 anonim válasza:
Karácsonyt töltsem egyedül egy wellness szállóban? Kissé beteg ötlet. Az más, ha egy olyanra fizet be, ahová megyünk mind együtt és a gyerekek felügyelete is megoldott.
Nem szándékoynék a karácsonyt egyedül tölteni...
Ha ezt évközben adja az még oké, de karácsonykor kizárt.
4/25 anonim válasza:
valahogy én nem akarnék család nélkül menni
5/25 anonim válasza:
3-as: szerintem a kérdező karácsonyi ajándéknak gondolta, nem úgy, hogy akkor utazzon el. Tehát berakja pl. a kupont a fa alá és a feleség majd beváltja amikor szükségét érzi a pihenésnek.
6/25 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az időpont szól karácsonyra, csak az ajándék. :)
Én jobban szeretek a gyerekeimmel wellnesselni, de természetesen ezt sem utasítanám vissza. :)
7/25 anonim válasza:
Ha karácsonyra kapja, akkor az nem azt jelenti, hogy karácsonyra is szól, nem? Lehet a két ünnep között is. Én elmennék, de 3 nap bőven elég lenne, 4-5 nem kellene. És jobban tetszene, ha a férjem is jönne velünk, ha megoldható és a nagyszülők babáznának. De ha nem lehet, szerintem egyedül is szívesen mennék, vagy barátnővel.
8/25 anonim válasza:
Szerintem anyuka nem pont Karácsonykor menne, nyilván azt a 2-3 ünnep napot otthon tölti a családjával!
9/25 anonim válasza:
Ja, félreértettem akkor. Örülnék, de nekem 3 nap bőven elég lenne. Nyilván elmennék.
10/25 anonim válasza:
Az ilyen kuponokat kb fél éven belül lehet beváltani általában.
Én halálra unnám magam ennyi idő alatt, meg fura is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!