Meglepnéd-e a szüleidet karácsonyra egy pár napos üdüléssel, ha nem szeretnek utazni?
Ha látszik rajtuk, hogy élvezik, akkor igen :)
Szerintem csak maguknak hazudnak azzal, hogy nem.
Nem. Ha nem szoktak üdülni, akkor nekik nem csak az utazás lenne gond, hanem az is, hogy van-e olyan ruhatáruk, ami az üdülőben is megfelel?
Karácsonykor különösen nem mennék idegenek közé üdülni.
Egy közeli városban gondolkodom, ahol várost is nézhetnek, meg a szállodában pihenhetnek is. Karácsony és újév közé esne, 2 éjszaka, más hétvége azért nem jó, mert lehet, hogy épp akkor kéne szabadságot kivenniük, karácsonykor biztos nem dolgoznak. A megbeszéléssel az a "gond" (bár nem gond, mert egy konkrét válasz), hogy úgy is nemet mondanak, mivel az én pénzem, ne rájuk költsem, vagy menjek én is velük, blablabla...
Köszönöm mindenkinek a választ.
Az én szüleim is ilyenek. Nem igazán tehetik meg, hogy utazgassanak, most, hogy kirepültünk mi gyerekek, már lehet megtehetnék, de már eszükbe se jut, annyira nincs jelen még a gondolat sem az életükben.
Én vennék nekik utat, biztos, hogy örülnének neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!