Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák több kisgyermekkel!...

Anyukák több kisgyermekkel! Mit szólnátok, ha a férjetek Karácsonyra egy 4-5 napos wellness-szel lepne meg?

Figyelt kérdés
S mindezt úgy, hogy ő maradna a kicsikkel otthon (nyilván azért, mert remekül ellátja őket, és a gyerekek simán elvannak vele is), ti meg elmennétek egyedül aludni, masszázsra, stb , töltődni. Örülnétek? Elmennétek?
2014. dec. 1. 15:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Na, nyilván nem Karácsonykor menne, hanem mondjuk januárban, és azért, mert már 6 éve nem aludt rendesen, az egészsége is megsínylette, nem kicsit.
2014. dec. 1. 15:38
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Kiugranék a bőrömből ha ilyen ajándékot kapnék :) De lehet nem egyedül mennék, hanem elhívnék egy barátotot, vagy a családból valakit. 4-5 nap túl hosszú lenne egyedül.
2014. dec. 1. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem mennék el egyedül.
2014. dec. 1. 15:49
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Egyedül nem szívesen mennék, valakivel a családból vagy barátok közül viszont igen.
2014. dec. 1. 15:53
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Nélküle nem mennék, az tuti. 18 év házasság után is inkább vele! Szóval nem örülnék.
2014. dec. 1. 16:36
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Örülnék, mint majom a farkának :) Eleve olyan típus vagyok, akinek szüksége van arra, hogy időnként egyedül is legyen, ez sajnos gyerekek+munka mellett nem igazán adatik meg, hiszen amikor senki nincs itthon, akkor én is a munkahelyemen vagyok, munka után meg a gyerekek begyűjtése következik, és jövünk haza együtt. Utoljára 2 éve voltam itthon egyedül, amikor még egyetemre jártam, és vizsgaidőszak volt, visszagondolva maga volt a vakáció, akármennyire is tele voltam tanulnivalóval :)

Szóval én marhára örülnék egy ilyen ajándéknak, és boldogan elmennék egyedül, hogy végre egy kicsit csak magammal foglalkozzak.

Mondjuk nekem is elég lenne 2-3 nap, a 4-5 már sok lenne, de amúgy igen, simán elmennék.

2014. dec. 1. 16:43
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon örülnék! A sógornőmmel 100 éve tervezgetjük, hogy elmegyünk. Mindkettőnknek 3 gyereke van.
2014. dec. 1. 21:41
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

örülnék, de 2-esben a férjemmel mennék, és otthonhagynám a 3gyereket pár napra a mamáéknál.

VAgy tesómmal mennék- ott is és nálunk is 3-3gyerkőc van. :)

3nap elég lenne.

2014. dec. 1. 21:54
 19/25 anonim ***** válasza:
49%

Én egy romantikus, kettesben töltött wellnessnek örülnék, sok masszázzsal, szexszel, fodrásszal, arc, kéz és lábápolással, miközben tudom, hogy a gyerekekre biztos ember (pl. anyám, tesóm) vigyáz, és én így a párommal kettesben kapcsolódnék ki.

Most 3 napig egyedül? Fura lenne, kivel beszélgetnék?

Megőrülnék, nagyon magányos lenne akármilyen pihentető is.

2014. dec. 1. 23:17
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék, hiányozna a férjem és a gyerekek.

Pedig 1 évvel ezelőtt még úgy éreztem, mindent megadnék egy kis magányért. Aztán úgy alakult, hogy szakmai gyakorlat miatt többször távol kellett töltenem 3-4 napot. Élveztem a gyakorlatot, jó volt a társaság, barátok között voltam, buliztunk, boroztunk esténként, én mégis piszkosul vágytam haza.

21 éves a legnagyobb gyerekem, a legkisebb 3. Talán túlzottan hozzászoktam, hogy anyuka és feleség legyek.

Pedig nem vagyok elvakult anyatípus, időről időre lelépünk 1-1 napra a férjemmel, de nélküli valahogy üres minden.

Kérdésre válaszolva, inkább csak 2 nap, de az a párommal kettesben.

2014. dec. 6. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!