Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák több kisgyermekkel!...

Anyukák több kisgyermekkel! Mit szólnátok, ha a férjetek Karácsonyra egy 4-5 napos wellness-szel lepne meg?

Figyelt kérdés
S mindezt úgy, hogy ő maradna a kicsikkel otthon (nyilván azért, mert remekül ellátja őket, és a gyerekek simán elvannak vele is), ti meg elmennétek egyedül aludni, masszázsra, stb , töltődni. Örülnétek? Elmennétek?
2014. dec. 1. 15:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%
Biztosan nem mennék el. Megbolondulnék a családom /férjem, gyerkőceink/ nélkül.
2014. dec. 6. 21:49
 22/25 anonim ***** válasza:
96%
Én nagyon örülnék. 5 éve nem voltam egyedül 1 óránál tovább. Bár 2-3 nap nekem is elég lenne. És jobb lenne a férjemmel kettesben, ha lenne kire hagyni a gyerekeket.
2014. dec. 6. 22:21
 23/25 anonim ***** válasza:
47%

Nem értem azokat, akik bőszen hangoztatják, nem mennének egyedül.

Én bizony nagyon örülnék egy ilyen ajándéknak.

Szeretem a családom, de a gyereknevelés iszonyatosan fárasztó malma után rettentően jól esne pár nap kikapcsolódás, csend, nyugalom, béke.

2014. dec. 6. 22:28
 24/25 anonim ***** válasza:
5%
Jajj nagyon örülnék neki. Bár a fiam nem bírná ki nélkülem, meg persze nekem is hiányozna. De akkor is jó lenne 4-5 nap egyedül pihivel. Szerintem ki sem másznék az ágyból csak aludnék.
2014. dec. 7. 01:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Engem és a barátnőmet is meglepte a férje,jövőre mi is lelépünk 3 napra(amint a barátnőm kisebbik gyerkőce nem fog szopizni,aki most 15 hónapos)....addig apukákkal lesznek a gyerekek,itt,nálunk(2-2 gyerekünk van).
2014. dec. 7. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!