Mit csináljak, Ti szólnátok?
Figyelt kérdés
Anyósomék messze laknak 2-3 havonta jönnek, szóval ritkán látják az unokájukat. Ma reggel jöttek, itt lesznek egy hétig. DE. Anyósom full beteg, folyik az orra, köhög, alig lát. És így ölelgeti, puszilgatja a 9 hónapos lányunkat, én meg rosszul vagyok az idegtöl, de eddig nem szóltam, olyan bunkóságnak érezném, mondom, ritkán találkoznak. Célzásként előbb vittem neki egy Coldrexet. Mit csinálnátok?2015. márc. 15. 11:32
1/6 anonim válasza:
Hát én szólnék. Nem tudom, hogy lehet valakinek ennyi esze, mint az anyósodnak. Nálunk alap, hogy ha betegek vagyunk egymásnak sem adunk puszit, nem hogy egy kisbabának! Én tegnap voltam apukáméknál, már felnőtt vagyok, de felesége beteg volt és mondta is, hogy nem ad puszit nehogy elkapjam. Nem is értem hogy lehet ez nem magától értetődő...
2/6 anonim válasza:
Szólnék,ráadásul eleve nem értem,hogy mért kell ott lenniük egy hétig? Ráadásul ennyire betegen.... az egy hét szinte garantálja,hogy elkapja a pici is.
3/6 anonim válasza:
Szerinted bunkóság szólni?!És az nem az,hogy képes odamenni egy 9 hónapos gyereket megfertőzni?!Ne viccelj már!Kinek a pártján állsz?A gyerekedet csak TE tudod megvédeni!És a Férjed?Ő nem szól semmit?Az enyém hasonló szitukban-amikor arról a gyerekeink érdekeiről van szó-mindig kiáll a kicsik mellett a szüleivel szemben(is).3 gyerekes
4/6 anonim válasza:
Szólnék és azt is megjegyezném, hogy miért jött el egyáltalán ha ilyen beteg. Ezt nem is kéne mondanod neki, kéne lennie enyi eszének.
5/6 anonim válasza:
Szólnék és haza is küldeném.
Nem is értem, hogy lehet valakinek ennyi esze?!
Nálunk még a szülinapozást is lemondták a betegség miatt. Inkább skype-on látják a gyerekeket, de betegen nem jönnek.
Nem Coldrex-et adnék neki, hanem a bőröndjét.
6/6 anonim válasza:
"Mama, ha beteg vagy, akkor légy szíves vegyél fel szájmaszkot és tarts pár lépést az unokától! Ugye te sem szeretnéd, ha elkapná tőled, belázasodjon, napokig szívjuk az orrát, adjuk az antibiotikumot? Bizonyára nem gondoltál erre, ezért szólok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!