Mit szólnátok egy olyan anyukához skinek nagy műcicii
vannak?
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 15:47
1/7 anonim válasza:
Semmit. Én is anyuka vagyok, a gyerekeim rendesen tönkretették a " gyári készletet", így én is gondolkodom a műtéten. Viszont nem érdekelne az sem, hogy más mit szól hozzá, ha én ettől jobban érezném magam a bőrömben.
2014. nov. 21. 16:02
2/7 anonim válasza:
Irigyelném. En is meg akarom csináltatni, bár nem feltétlenül szilikonosra, de korrekciót szeretnék. Attól o se nem jobb se nem rosszabb anya.
2014. nov. 21. 16:04
3/7 anonim válasza:
Semmit,mit szóljak? Van aki terhesség előtt megcsináltatja a melleit, van aki gyerek után. Én is gondolkoztam rajta,mert nagyon picik ,szégyelltem őket, komoly önértékelési problémáim voltak,de elfogadtam, viszont van akinek nem sikerül.
2014. nov. 21. 16:21
4/7 anonim válasza:
Csajok, örüljetek, hogy szülés előtt nem csináltattátok meg :-) Én 3 éve csináltattam meg, most 2 hetes a kisfiam, de mivel szoptatok, sanszos, hogy majd tatarozni kell...
Kérdező: nem érzem magam emiatt rosszabb anyának, és pl. a szülészeten sem éreztem, hogy bárki ferde szemmel nézett volna rám emiatt.
2014. nov. 21. 16:50
5/7 anonim válasza:
Rosszat NEM!Nekem 3 gyerekem van,a cicim olyan,mint volt(mindhármat szoptattam)....az is igaz,hogy nem nagy(olyan marokba való).Nekem tetszenek a nagy cicik,még ha műcici,akkor is.Én is megcsináltatnám(tényleg csak a méret miatt)de a férjem kőkeményen tiltakozik,és elzárkózik a dolog elől.Nekem a tetkós,piercinges emberekkel sincs bajom(ezek nekem is vannak).
2014. nov. 21. 17:39
6/7 anonim válasza:
Irigyelném,hogy volt rá pénze :-) mindig is kis melleim voltak,de teljesen meg voltam elégedve velük. Az első terhességem alatt aztán 2 számot és 2 kosárméretet nőtt,nagyon berepedt a bőr,megnyúlt,a melleim megereszkedtek. 1 évig szoptattam,a szoptatástól nem lett rosszabb a helyzet. 80B-re ment vissza,most 38 hetes vagyok és megint ugyanakkora,mint a fiammal volt,de sajnos még jobban megereszkedtek. Nagyon utálom őket,ha nincs rajtam melltartó,akkor feszengek a párom előtt,pedig csak alváshoz nem veszek fel. Nagyon szeretném megcsináltatni,ha befejeztem a szoptatást majd. Mondjuk nekem nem kéne nagy,csak tegyék vissza a helyére :(
2014. nov. 21. 19:47
7/7 anonim válasza:
Az égvilágon semmit. Talán irigykednék kicsit, hogy volt mersze megcsináltatni. Én is vágynék rá, de nagyon félek a műtéttől, valamint attól, hogy mégsem olyanra sikerül, mint amilyet elképzeltem.
Egy gyermekem van, a szoptatás miatt nekem sem a régi már a mellem, kisebb lett, mint korábban volt, és az eleinte fellépő nagy tejmennyiség miatt kicsit meg is ereszkedett. Így én is gondolkodom a műtéten, hátha egyszer össze is szedem hozzá a bátorságomat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!