Szulok mit szolnatok ha a lanyotoknak szinesboru parja lenne?
Figyelt kérdés
Ertelmes,tanult fiu. A szulok elfogadoak de meg nem tudnak a kapcsolatrol. Szulokent mit szolnatok a kapcsolathoz?2014. nov. 20. 19:40
1/8 anonim válasza:
Lehet rasszistázni, de én igencsak idegenkednék a dologtól, nagyon nem örülnék.
2/8 anonim válasza:
ha tényleges egy értelmes rendes fiú engem nem érdekelne a bőre színe, szeresse és tisztelje a lányomat,nekem csak ez számít
3/8 anonim válasza:
Ha normalis,rendes elfogadnam ismeretlenul nem mondok velemenyt senkirol.
4/8 anonim válasza:
elfogadnám bár jobban örülnék ha magyar barátja lenne (nem a bőrszín a bajom) fontos hogy egy kulturajuk legyen. Amugy is kicsi az esely hogy o az utolso ferfi az eleteben feleslegesnek tartanam ezen osszeveszni.
5/8 anonim válasza:
hát nem örülnék neki! de elfogadnám a döntését!
6/8 anonim válasza:
Mindharom lanyom a fekete fiukra bukik (kulfoldon elunk). Na bumm neki....ezen en nem akadok fenn.
7/8 anonim válasza:
Én tuti lehidalnék. De! Minél jobban tiltanád, annál jobban akarnák egymást. Reménykedj, hogy nem lesz belőle házasság!
8/8 A kérdező kommentje:
En nem a szulo vagyok.Nem vagyok mar tini,dolgozom ismerjuk mar egymast par honapja ezert mostmar szeretnem bemutatni.
2014. nov. 21. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!