10-14 éves lányotoknak frizurát vágattok, vagy csak egyszerűen nő a haja/levágtok a végéből? Ha frizura, akkor milyen?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 16:07
1/6 anonim válasza:
Bár nem vagyok fodrász, de általában én vágom a család haját. Amilyenre kéri, általában egyébként kb. 11 éves koráig volt Kleopátra szerű haja, később bonyolultabb, nagylányosabb frizurákat kért.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nálunk is így volt, én vágtam egy darabig, de aztán fodrászhoz vittem. Maradt a hosszú haj egy kis formával. Most meg rövidebbre szeretné, és kíváncsi voltam, mi a véleményetek, legyen frizurája egy ennyi idős lánynak, vagy inkább ne...
2014. júl. 14. 18:54
3/6 anonim válasza:
Miért ne legyen? Nem is értem. Jó, persze, ne legyen félig leborotvált feje, meg hasonlók, de formát vágatni nem egy olyan baromi nagy dolog.
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is lehet. De ismerek olyan anyukát, aki azt mondja, hogy csak egyforma hosszú haj és lófarok, frizurát nem enged. Azt be lehet fonni, meg hasonlók. Csak érdekelt, hogy ez mennyire jellemző.
2014. júl. 14. 21:46
5/6 anonim válasza:
Annyit kötöttem ki, hogy a haja nem lóghat a szemébe. Lehet eltűzni csattal, veszünk hajpántot, akármit, de a szemébe ne lógjon.
1. voltam. Egyébként azt megkérdezhetem, hogy ki és miért pontozott le?
6/6 A kérdező kommentje:
Ezt én se értem, sajnálom. Nekem hasznos volt.
2014. júl. 15. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!