Krisztina vagy Szilvia nevet választanátok a lányotoknak?
Figyelt kérdés
Gyakoriak ezek a nevek mostanában vagy nem annyira? Most mik a divatos nevek?2013. dec. 29. 20:35
1/10 anonim válasza:
Nem túl gyakoriak, sajnos kicsit "elfelejtett" nevek, pedig szépek - főleg a Szilvia.
Divatos név: Hanna, Anna, Jázmin, Nóra, Csenge, Zsófia, Lili, Dorottya stb.
2/10 anonim válasza:
A Szilvia nagyon tetszik. Egyik név sem tartozik a felkapottak közé mostanában. Nem ismerek gyerekek között ilyen nevűt.
3/10 anonim válasza:
Krisztina, a Szilvia egyáltlán nem tetszik föleg a Szilvi nem.
4/10 anonim válasza:
Nekem tetszik mindkettő, de a Szilvia nem.megy a vezetéknevünkhöz. Ha lányunk lesz, Krisztina lesz :) Egyáltalán nem gyakori jelenleg.
5/10 anonim válasza:
Krisztina tetszik, Szilvia nem. Egyik sem gyakori.
6/10 anonim válasza:
Krisztinát, nagyon nagyon szép név szerintem :)
Annyira nem gyakori de nem is ciki szerintem.
20/L
7/10 anonim válasza:
Nem ismerek ilyen nevá kislányokat... Mostanság valahogy a Hannák, Annák, Lilik nyüzsögnek.
A Krisztina jobban tetszik, de a Szilvia is szép. :)
8/10 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, nekem nem tetszenek.
9/10 anonim válasza:
Szilvi, csak mert én is az vagyok, s nagyon szeretem a nevem:)
Tényleg ritka név!
10/10 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon szép! :) Ne a mostani divatos neveket add a kislányodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!