Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok de a párom...

Francesca.tt kérdése:

Terhes vagyok de a párom abortuszt javasolt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
7. Hetes terhes vagyok és 1,5 éve élünk együtt a párommal. Nehéz a helyzetünk mert külföldön lakunk és nekem itt nincs munkám ezért nem járna semmi a gyerek után a párom többek között ezért javasolta az abortuszt. Neki van biztos munkája de itt minden nagyon drága egy sima ultra hang 100euro. Egy 1 szobás lakásban lakunk (16 negyzet meteren). Ez a másik probléma. Mert el kéne akkor költöznünk és itt fél havi kaukciót kérnek ez 4000-5000 euro. De én még is szeretném megtartani a babát mert már volt egy abortuszom és egy spontán vetélésem. Ti mit tennétek a helyemben? Én 24 éves vagyok a párom 37. Előre is köszönöm a segítségeteket.

2015. márc. 30. 11:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
szia fel evig dolgoznal, egy kisagy elfer a lakasba gndllom nem kell egy palotaba koltozni a gyerek miatt
2015. ápr. 7. 08:47
 42/46 anonim ***** válasza:

Aham, persze, egy kiságy...meg egy csomó pelenka, kiskád, a ruhái, a babápolási szerek, babakocsi/hordozó, lepedők, takarók, cumisüvegek, aztán később játékok, még nagyobb ruhák, amiből persze több és több kell.

Azt meg nem várhatod, h valaki egy db kisággyal várja a babáját. Itt Mo-n haza sem engedik a kórházból, ha a védőnő látja, h nem vettél semmit neki.

amúgy itt nem is az 1 db kiságy a téma, h elfér-e vagy sem, egyszerűen ez a pasi nem akarja ezt a csajt. Innentől meg olyan mindegy, h elfér-e a kiságy vagy sem.

2015. ápr. 7. 09:37
 43/46 anonim ***** válasza:

Mi történt azóta? Megtartottad a babát?

Velem is hasonló történt.

2015. júl. 25. 19:47
 44/46 anonim ***** válasza:
Szia! Végül mi lett veled?
2015. aug. 24. 19:46
 45/46 anonim ***** válasza:
Mi van Veled/Veletek?
2015. aug. 25. 00:21
 46/46 anonim ***** válasza:
Mi történt Veled? Megtartottad a kicsit? Jól vagy?
2018. jan. 26. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!