Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok de a párom...

Francesca.tt kérdése:

Terhes vagyok de a párom abortuszt javasolt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
7. Hetes terhes vagyok és 1,5 éve élünk együtt a párommal. Nehéz a helyzetünk mert külföldön lakunk és nekem itt nincs munkám ezért nem járna semmi a gyerek után a párom többek között ezért javasolta az abortuszt. Neki van biztos munkája de itt minden nagyon drága egy sima ultra hang 100euro. Egy 1 szobás lakásban lakunk (16 negyzet meteren). Ez a másik probléma. Mert el kéne akkor költöznünk és itt fél havi kaukciót kérnek ez 4000-5000 euro. De én még is szeretném megtartani a babát mert már volt egy abortuszom és egy spontán vetélésem. Ti mit tennétek a helyemben? Én 24 éves vagyok a párom 37. Előre is köszönöm a segítségeteket.

2015. márc. 30. 11:17
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy 5 napja tudjuk tudjuk papir szerint is hogy terhes vagyok, azóta veszekszik velem hogy el kell vetetni mert nincs itt az ideje. Végül ezek után tegnap este leült és azt mondta hogy nagyon szeret engem de a semmire nem vállalhatjuk. Kedves volt de nem tudom, hogy elhigyjem e egyáltalán hogy szeret engem. Meg ő már 11 éve itt van elég sok pénzt összespórolt mert lakást akart venni mikor megismerkedtünk. És nem áll nekem most össze a kép, hogy miért mondta nekem is a szüleimnek is hogy gyereket akar tőlem, most meg ez a válasza... annyit sírtam már úgy bánt ez az egész és mellé még azt sem tudom mihez kezdjek.
2015. márc. 30. 12:06
 12/46 anonim ***** válasza:
38%

én hazajönnék ő küldi a pénzt, a rokonaim meg segítenek

nagyon sok nőnek kint dolgozik a párja

nem is érte miért vagy a nyakán, nem dolgozol, gyereket is vállatál

2015. márc. 30. 12:16
 13/46 anonim ***** válasza:
4%

és itthon jól élnél meg lenne a gyereknek mindene

mert itthon sokat ér a kinti pár szár eur is

2015. márc. 30. 12:17
 14/46 Vilcsianyuja ***** válasza:
58%

Drága, állj a sarkadra. Ne hagyd átverni, kihasználni magad. Ha elkezdesz dolgozni, gondolom, már biztosított leszel, akkor meg azzal se jöhet, hogy 100 € egy UH. Beijedt a párod, jó volt egy fiatal csajjal mindenféle védekezés macerája nélkül szexelni, de nem gondolta komolyan, hogy ilyen hamar összejön a baba. Hát most akkor vegyen róla tudomást.

Gondolom, a fél havi kauciót elírtad, az egy nullával kevesebb.

Ha tényleg nem tudjátok megoldani anyagilag, akkor neked tényleg haza kellene jönnöd a babával, ő meg maradna a 16 nm-en, és spórolna szépen a keresetéből arra, hogy egyrészt neked hazaküldjön valamicskét, másrészt, hogy nagyobb kecót tudjon bérelni, hogy újra kiköltözhess hozzá.

2015. márc. 30. 12:17
 15/46 A kérdező kommentje:
Már az előbb írtam, hogy április 2-ától dolgozok. És eddig azért nem dolgoztam mert ez egy két nyelvű provincia (német-olasz) . Szobalánynak is csak úgy vesznek fel ha beszéled a nyelvet. 1 év alatt viszont megtanultam mind a kettőt és már van munkám. De tavaly még takarítani se kellettem sehova nyelvtudás nélkül. Itt más az élet mint otthon..
2015. márc. 30. 12:21
 16/46 Vilcsianyuja ***** válasza:
63%

Ohh, csak most olvastam a 11. kommented, kedves kérdező. Szóval még ráadásul volna is spórolt pénze? Hát nem igaz, hogy akkor nem tud már lakást venni. Ha meg ennyire fontos, hogy mondjuk még 1 évig spórolni tudjon a lakásra, akkor miért nem húzott gumit a f...ára???

Én két lehetőséget vázolnék fel a drágámnak:

1. Elvetetem és elhagylak, te gerinctelen féreg.

2. Megtartjuk, és megoldjuk.

Köztes megoldás nincs. Hogy most abortusz, aztán majd mikor te kegyeskedel újra megadni az engedélyt, majd akkor jöhet. Ha addig újra teherbe esem, akkor megint abortusz?

Hát én ilyen szép szavakkal fordulnék a páromhoz a te helyedben.

2015. márc. 30. 12:23
 17/46 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm hogy segítesz és ilyen részletesen leírod a véleményed. Sajnos én is azt érzem most amit te írsz hogy csak szexre voltam jó neki meg eseteg lelkitámasznak mivel itt nincs senkije. A kaukciót nem írtam el valóban másfél milliót le kell tenni mert itt 800 euro ( 240.000) egy két szobás albélet, de ő 2,5 hónap alatt megkeresi az 5000eurot. A szülei orvosok szóval ő is számithatna anyagiakra otthonról meg én is. És még azt is érzem hogy ő ezt könnyedén veszi nem is érdekli egy kicsit se hogy ez a kis lény belőlünk lenne. Úgy érzem hogy félreismertem őt teljesen, talán naiv voltam.. Tegnap felhoztam neki hogy elhagyom ha megtartom a babát, ha nem. Erre azt mondta hogy ne hagyjam el mert ő szeret és majd 2-3 év mulva vállalunk gyereket. De igazad van mert mi lesz ha ez is hazugság és ugysnez lesz megint.:( De sajnos szeretem őt, az eszem rég azt mondja hogy hagyjam el, csak az a baj hogy a szivem mást mond. :(
2015. márc. 30. 12:38
 18/46 anonim ***** válasza:
49%
Fél havi kaució 4-5000 ezer euro?!Ne viccelj már!A fiamék majd 100 négyzetméteren élnek Bécs belvárosában-közel az Otto Wagner Plz.-hoz-a lakás havi bérleti díja kb. 1000 euro.A kaució 2000 euro volt.Tavaly költöztek át ide,addig egy kisebb lakásban éltek.Éltünk Németországban is,de amit Te írsz az számomra elképzelhetetlen.
2015. márc. 30. 12:57
 19/46 anonim ***** válasza:
51%
ha én lennék a helyedben,vagy megtartanánk együtt vagy otthagynám a francba. olyan nincs,hogy azt mondja akar gyereket,aztán kitalálja,hogy bocs mégse kell. kérdéshogy csak hirtelen megijedt egy kicsit,vagy egyszerűen csak kihasznált.
2015. márc. 30. 13:00
 20/46 anonim ***** válasza:
A 18. vagyok.Végképp nem értem.800 euro a 2 szobás lakás.Ez oké.A fél havi kaució hogy a francba jön ki 4-5000 euróra?!
2015. márc. 30. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!