Terhes vagyok de a párom abortuszt javasolt, mit csináljak?
én hazajönnék ő küldi a pénzt, a rokonaim meg segítenek
nagyon sok nőnek kint dolgozik a párja
nem is érte miért vagy a nyakán, nem dolgozol, gyereket is vállatál
és itthon jól élnél meg lenne a gyereknek mindene
mert itthon sokat ér a kinti pár szár eur is
Drága, állj a sarkadra. Ne hagyd átverni, kihasználni magad. Ha elkezdesz dolgozni, gondolom, már biztosított leszel, akkor meg azzal se jöhet, hogy 100 € egy UH. Beijedt a párod, jó volt egy fiatal csajjal mindenféle védekezés macerája nélkül szexelni, de nem gondolta komolyan, hogy ilyen hamar összejön a baba. Hát most akkor vegyen róla tudomást.
Gondolom, a fél havi kauciót elírtad, az egy nullával kevesebb.
Ha tényleg nem tudjátok megoldani anyagilag, akkor neked tényleg haza kellene jönnöd a babával, ő meg maradna a 16 nm-en, és spórolna szépen a keresetéből arra, hogy egyrészt neked hazaküldjön valamicskét, másrészt, hogy nagyobb kecót tudjon bérelni, hogy újra kiköltözhess hozzá.
Ohh, csak most olvastam a 11. kommented, kedves kérdező. Szóval még ráadásul volna is spórolt pénze? Hát nem igaz, hogy akkor nem tud már lakást venni. Ha meg ennyire fontos, hogy mondjuk még 1 évig spórolni tudjon a lakásra, akkor miért nem húzott gumit a f...ára???
Én két lehetőséget vázolnék fel a drágámnak:
1. Elvetetem és elhagylak, te gerinctelen féreg.
2. Megtartjuk, és megoldjuk.
Köztes megoldás nincs. Hogy most abortusz, aztán majd mikor te kegyeskedel újra megadni az engedélyt, majd akkor jöhet. Ha addig újra teherbe esem, akkor megint abortusz?
Hát én ilyen szép szavakkal fordulnék a páromhoz a te helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!