Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok de a párom...

Francesca.tt kérdése:

Terhes vagyok de a párom abortuszt javasolt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
7. Hetes terhes vagyok és 1,5 éve élünk együtt a párommal. Nehéz a helyzetünk mert külföldön lakunk és nekem itt nincs munkám ezért nem járna semmi a gyerek után a párom többek között ezért javasolta az abortuszt. Neki van biztos munkája de itt minden nagyon drága egy sima ultra hang 100euro. Egy 1 szobás lakásban lakunk (16 negyzet meteren). Ez a másik probléma. Mert el kéne akkor költöznünk és itt fél havi kaukciót kérnek ez 4000-5000 euro. De én még is szeretném megtartani a babát mert már volt egy abortuszom és egy spontán vetélésem. Ti mit tennétek a helyemben? Én 24 éves vagyok a párom 37. Előre is köszönöm a segítségeteket.

2015. márc. 30. 11:17
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
63%
A 18.20. vagyok.Rájöttem!Fél ÉV kauciót kell letenni,nem fél HÓNAPOT!Így már érthető!Szerintem gyere haza,ez az ember játszik Veled,és a baba életével is....soha nem fog megváltozni.
2015. márc. 30. 13:06
 22/46 anonim ***** válasza:
66%

Az a baj kérdező, ha az akarata ellenére megtartod babát, onnantól semmi segítséget nem várhatsz. Szóval úgy tartsd meg, h akkor tudod, h menned kell ,nála nem lakhatsz tovább ,mert ha engedné is nagy kegyesen, te ott onnantól csak megtűrt valaki lennél, akinek akár minden nap a fejéhez vághatja, h hallgattasd már el a gyereket (ha sír) vagy ha egyszer nem bírsz kelni hozzá és megkéred őt rád üvölt, h oldd meg, te akartad!! ezt gondolom, te sem szeretnéd.

Bele lehet kényszeríteni nagy öntudatosan valakit az apaságba (mint ahogy vilcsianyuja tenné) csak érdemes? Én nem szeretnék úgy gyereket, h a férjem nem akarta, nem várja örömmel. Arra bazírozni meg, ha majd megszereti, ha megszületik, finoman szólva is felelőtlenség, hiszen ez nem garantálható. Ha ez így lenne, akkor nem is létezne olyan fogalom, h egyedülálló kisgyerekes anya.

A pasid pénzét ne számolgasd, ne oszd be, légyszí, nem te kerested. Az ő dolga, h mire szeretné elkölteni és nem biztos, h gyerekre. szóval felesleges azzal jönni h de neki van pénze lerakva. Egyébként az van, h szeretne ő majd gyereket, csak nem biztos, h tőled.

Mérlegelned kell, kell-e neked ezek után ez a pasi. Én nagyon csalódott lennék és nem tudnék vele tovább maradni, de lehet, h te mégis vele maradsz, h kint maradhass külföldön. Akkor viszont a gyereknek kell mennie.

2015. márc. 30. 13:08
 23/46 A kérdező kommentje:
Úgy jön ki hogy 6x800=4800(euro). Tényleg ennyibe kerül én se hittem először. De ez Olaszország leggazdagabb provinciája. Itt nagyrészt német zsidók laknak.. gondolhatjátok. Elképesztő pénzforgás van itt. Az én unokatestvéremék is Ausztriában élnek, sokkal olcsóbb hely, én is tudom. De itt valóban ez van, a párom volt munkatársa 1000eurot fizetett havonta egy 2 szobás lakásért. De itt más a pénz is. Aki már itt van régebben az megkeres 600-800 ezer forintot is havonta.
2015. márc. 30. 13:11
 24/46 anonim ***** válasza:
47%
Nem irigyellek. A párod csak a kifogásokat keresi. A leírtak alapján, azét nem álltok annyira gyérül. Erre az emberre nem lehet családot alapítani. Én a helyedben ott hagynám. Nincs az a szerelem, aki miatt elvetessem a babámat, főleg úgy, hogy volt már egy abortuszom.
2015. márc. 30. 13:16
 25/46 A kérdező kommentje:
Jajj ne haragudjatok most már látom hogy én írtam el nem fél havi hanem fél évi kaukció és így jön ki. Olyan ideges vagyok hogy nem tudok odafigyelni. Igazából nem számolgatni akarom én a pénzét valóban semmi közöm hozzá csak azért írtam le hogy mindent tudjatok mert nem tudok senkitől segítséget kérni. Feladtam minden barátságot miatta.. de nem is ez a lényeg. Azt akartam még írni hogy azért írtam le a pénz dolgot mert ő mindig azt mondta hogy a leendő gyerekünknek gyűjti meg egy lakásra hogy boldog család legyünk. És ezért nem értek semmit. Nem tudom hogy csak megijedt a felelőségtől vagy végig hazudott nekem. :(
2015. márc. 30. 13:23
 26/46 anonim ***** válasza:
28%
Ha van kihez hazajönni, akkor én a helydben megtartanám a babát, hazajönnék, beadnám a válókeresetet és pumpolnám rendesen a gyerektartást tőle. Viszont ha nem jössz haza, ergó a párodat választod, akkor az abortusz mellett döntenék, mert ha kidobna babástól, ott kint egyedül, segítség nélkül egy babával nem tudom, mihez kezdhetnél...de még akkor is hazajöhetsz, és elválhatsz. A kérdés igazából az, hogy a férjedet választod vagy a babát?
2015. márc. 31. 00:50
 27/46 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem vagyunk még házasok csak együtt élünk. Tegnap azt mondtam neki hogy elköltözök erre azt mondta hogy akkor menjek most. Mondtam neki hogy nem tudok azonnal mert fuvarost kell intéznem aki haza visz engem meg a cuccaimat, erre ugyanaz volt a válasza hogy akkor mennyek most. Én visszakérdeztem hogy kidobsz így a gyerekeddel és azt mondta az még nem gyerek mert még nem szültem meg. Egyáltalán nem érdekli se a gyerek sem én. Azt hiszem az eszemre kéne halgassak és hazaköltöznöm. De még ennek ellenére is nehéz mert annyi szép pillanatunk volt együtt és én vele akartam leélni az életem, de lehet hogy ez csak egyoldalú volt.. Még mindig nem tudom mit csináljak.
2015. márc. 31. 12:07
 28/46 anonim ***** válasza:
0%
hát nem mondhatjuk meg,mit csinálj de ha velem így beszélne, függetlenül attól,hogy megtartom-e vagy nem, de otthagynám a francba.ezt a kapcsolatot kér erőltetni,nem szeret téged,gyerekkel már a háta közepére se kíván. ha szeretne azt mondaná,hogy melleted áll nem azt,hogy akkor menjél.
2015. márc. 31. 12:14
 29/46 anonim ***** válasza:
9%

Ha elkezdesz dolgozni (legálisan), akkor már biztosított leszel, és kaphatsz juttatást.

Sajnos tényleg úgy néz ki, hogy a párod egy genyó.

Ha meg tudjátok oldani a szüleiddel, költözz haza, és tartsd meg a babát. A pasit meg még mindig beperelheted gyerektartásért, amilyen genyó, meg is érdemelné, hogy fizessen.

Szerintem.

2015. márc. 31. 13:04
 30/46 anonim ***** válasza:
30%
Ovszert kellet volna hogy huzzon a f*ra es nem lennel most terhes es nem veszekedne veled hogy menj abortuszra konnyen beszel,Nem o megy lelki,es fizikai fajdalman keresztul! Egy gerinctelen a parod!
2015. ápr. 1. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!