Terhes vagyok de a párom abortuszt javasolt, mit csináljak?
Az a baj kérdező, ha az akarata ellenére megtartod babát, onnantól semmi segítséget nem várhatsz. Szóval úgy tartsd meg, h akkor tudod, h menned kell ,nála nem lakhatsz tovább ,mert ha engedné is nagy kegyesen, te ott onnantól csak megtűrt valaki lennél, akinek akár minden nap a fejéhez vághatja, h hallgattasd már el a gyereket (ha sír) vagy ha egyszer nem bírsz kelni hozzá és megkéred őt rád üvölt, h oldd meg, te akartad!! ezt gondolom, te sem szeretnéd.
Bele lehet kényszeríteni nagy öntudatosan valakit az apaságba (mint ahogy vilcsianyuja tenné) csak érdemes? Én nem szeretnék úgy gyereket, h a férjem nem akarta, nem várja örömmel. Arra bazírozni meg, ha majd megszereti, ha megszületik, finoman szólva is felelőtlenség, hiszen ez nem garantálható. Ha ez így lenne, akkor nem is létezne olyan fogalom, h egyedülálló kisgyerekes anya.
A pasid pénzét ne számolgasd, ne oszd be, légyszí, nem te kerested. Az ő dolga, h mire szeretné elkölteni és nem biztos, h gyerekre. szóval felesleges azzal jönni h de neki van pénze lerakva. Egyébként az van, h szeretne ő majd gyereket, csak nem biztos, h tőled.
Mérlegelned kell, kell-e neked ezek után ez a pasi. Én nagyon csalódott lennék és nem tudnék vele tovább maradni, de lehet, h te mégis vele maradsz, h kint maradhass külföldön. Akkor viszont a gyereknek kell mennie.
Ha elkezdesz dolgozni (legálisan), akkor már biztosított leszel, és kaphatsz juttatást.
Sajnos tényleg úgy néz ki, hogy a párod egy genyó.
Ha meg tudjátok oldani a szüleiddel, költözz haza, és tartsd meg a babát. A pasit meg még mindig beperelheted gyerektartásért, amilyen genyó, meg is érdemelné, hogy fizessen.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!