Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok de a párom...

Francesca.tt kérdése:

Terhes vagyok de a párom abortuszt javasolt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
7. Hetes terhes vagyok és 1,5 éve élünk együtt a párommal. Nehéz a helyzetünk mert külföldön lakunk és nekem itt nincs munkám ezért nem járna semmi a gyerek után a párom többek között ezért javasolta az abortuszt. Neki van biztos munkája de itt minden nagyon drága egy sima ultra hang 100euro. Egy 1 szobás lakásban lakunk (16 negyzet meteren). Ez a másik probléma. Mert el kéne akkor költöznünk és itt fél havi kaukciót kérnek ez 4000-5000 euro. De én még is szeretném megtartani a babát mert már volt egy abortuszom és egy spontán vetélésem. Ti mit tennétek a helyemben? Én 24 éves vagyok a párom 37. Előre is köszönöm a segítségeteket.

2015. márc. 30. 11:17
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
60%

Ez egy kisfiú aki fél a felelőségtől. 38 éves korára legyen már férfi, ne pedig egy kisgyerek aki ki akar bújni a helyzet alól. Aztán majd x idő múlva meggondolja magát és azt fogod hallgatni hogy miért nem tartottad meg, feltéve ha vele maradsz.

Orvosok a szülei,feltételezem nem szegény. Van is munkája, neked is lenne. Mi a gond? Nem értem..

Lehet szűkősebben is élni az elején.

Szerintem tarsd meg nem biztos hogy újra terhes lehetsz az abortuszok miatt.

Ha pedig nem tetszik neki akkor menj vissza haza és pereld tőle a gyerektartást...

Ha mondjuk megszületik a gyerek megváltozik amint meglátja és "rájön" a kis buksija ami egy 13 évesével egyenlő, hogy ez a kis lény az ő vére is..

Ilyen nagyra nőtt kisfiúkkal nem éri meg kezdeni mert allergiásak a felelőségre.

2015. ápr. 1. 19:04
 32/46 anonim ***** válasza:
17%

szia, kérlek írj ha lesz valami fejlemény! nagyon drukkolok, hogy helyrerázódjon az életed a leendő babával :)

21L

2015. ápr. 1. 19:28
 33/46 anonim ***** válasza:
Csak elgondolkozom: 37 éves a párod. Ha még gyűjteni akarja a pénzt gyerekre, ilyen körülmények között, ami ott van, akkor az nem lesz elég sohasem. Az apa biológiai kora szinte mindegy, de különben... Hány évesen akar apuka lenni? Olaszországgal kapcsolatban konkrétan vannak ismereteim, Rómában tudom, hogy iszonyú nehéz lakást találni, még egy szuterén lakásért is vagyont kérnek, de még annak is örülnek, ha egyáltalán ilyet találnak. Olaszország Nyugaton belül is más, ismerem. Iszonyú munkanélküliség, középkorúak szüleikkel laknak, stb. Viszont ha valakinek nyugaton munkája van, akkor hitelt szokott felvenni autóra, lakásra, személyi szükségletre. Mert vissza is tudja fizetni. A férjed után nem vagy biztosítva? Hogy van ott rendezve a biztosításod, hogy fizetned kell az UH-ért? Szerintem a juttatásokat, hitellehetőségeket körbe kellene járni. Orvossal beszélni, vajon veszélyes-e számodra egy újabb abortusz. 1000 eurokat nehéz félretenni egy főnek és gondolom, a párod sem akar már sokáig 16 m2-en élni.
2015. ápr. 1. 21:01
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Kérdező! TARTSD MEG A BABÁT!!! Tudom, könnyű távolról ilyeneket írni, de hidd el, hogy nagyon megbánnád, ha másképp döntenél. A párod reakciója érthető, hiszen hatalmas felelősség egy gyermek. Kell neki egy kis idő, amíg feldolgozza, hogy apa lesz, ezzel nincs semmi baj. Meglátod, hogy semmi nem okoz nagyobb örömöt, mint a SAJÁT, GYÖNYÖRŰ KICSI GYERMEKED!!! Egy percig se gondolkozz, csak élvezd a csodálatos terhességedet. Meglátod, ha így teszel, minden akadály elhárul, és minden készen lesz időben a csöppség fogadására!
2015. ápr. 2. 10:15
 35/46 anonim ***** válasza:
0%

én i megtartanám a babát.

ha a páromat nem érdekli a gyermeke, attól még nem lennék olyan mint ő!

2015. ápr. 2. 12:17
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
7 hetesen mar latnatok ultrahangon, hogy dobog a kis szive. Nem segitene esetleg, ha elmennetek egyutt? Akkor lehet, hogy felfogna, igenis egy pici eletröl kell döntenetek.
2015. ápr. 2. 12:46
 37/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedvességet és a segítséget. A helyzet az hogy ő hagyott el engem azt mondta van egy hetem hogy találjak egy albérletet. A hasam nagyon fáj már napok óta, biztos a sok idegeskedéstől. Elmegyek a jövőhéten egy ultrahangra, és kikérem az orvos véleményét is. Mert mostmár 100százalék hogy a "kedves" páromra nem számíthatok. Azt hiszem ilyen az mikor pár nap alatt a szerelem gyülöletté változik. :(
2015. ápr. 3. 21:37
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom, Kérdező! :( Ha van itthon segítséged, gyere haza, és tartsd meg a babát. Utána pedig jó alaposan húzd le gyerektartással, hogy megtanulja, hogy vagy húzzon legközelebb gumit a farkára, vagy vállalja a tettei következményeit.
2015. ápr. 3. 21:54
 39/46 Vilcsianyuja ***** válasza:
0%

Sajnálom :( Igazán "jó boltot" csinált a párod. Biztos nagyon jól fogja érezni magát tök egyedül a kongó csilli-villi lakásában pár év múlva, amit meg tud majd venni végre. Végülis ez tényleg mindennél fontosabb...

Kitartást kívánok az elkövetkezendőkre.

2015. ápr. 3. 22:03
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
Hazajösz, miután megszületik elkezded a pereskedést a gyerektartásért és a nevére kellene vennie.
2015. ápr. 4. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!