Terhes vagyok de a párom abortuszt javasolt, mit csináljak?
Ez egy kisfiú aki fél a felelőségtől. 38 éves korára legyen már férfi, ne pedig egy kisgyerek aki ki akar bújni a helyzet alól. Aztán majd x idő múlva meggondolja magát és azt fogod hallgatni hogy miért nem tartottad meg, feltéve ha vele maradsz.
Orvosok a szülei,feltételezem nem szegény. Van is munkája, neked is lenne. Mi a gond? Nem értem..
Lehet szűkősebben is élni az elején.
Szerintem tarsd meg nem biztos hogy újra terhes lehetsz az abortuszok miatt.
Ha pedig nem tetszik neki akkor menj vissza haza és pereld tőle a gyerektartást...
Ha mondjuk megszületik a gyerek megváltozik amint meglátja és "rájön" a kis buksija ami egy 13 évesével egyenlő, hogy ez a kis lény az ő vére is..
Ilyen nagyra nőtt kisfiúkkal nem éri meg kezdeni mert allergiásak a felelőségre.
szia, kérlek írj ha lesz valami fejlemény! nagyon drukkolok, hogy helyrerázódjon az életed a leendő babával :)
21L
én i megtartanám a babát.
ha a páromat nem érdekli a gyermeke, attól még nem lennék olyan mint ő!
Sajnálom :( Igazán "jó boltot" csinált a párod. Biztos nagyon jól fogja érezni magát tök egyedül a kongó csilli-villi lakásában pár év múlva, amit meg tud majd venni végre. Végülis ez tényleg mindennél fontosabb...
Kitartást kívánok az elkövetkezendőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!