Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Házvásárlásra 3 gyerek után...

Házvásárlásra 3 gyerek után mennyi szocpolt lehet igénybe venni?

Figyelt kérdés
Hogy tudom kiszamolni például ha 8 milliós házat szeretnénk?
2015. márc. 29. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
m2,és energetikai besorolás függő.Mindjárt megpróbálom megkeresni a táblázatot.
2015. márc. 29. 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:
2015. márc. 29. 08:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom milyen besorolású! Most kezdenénk nézelődni önerő szükséges nagyon nem vagyunk tisztában! Voltunk banknál de ott sem tudtak mondani semmit.
2015. márc. 29. 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagy tudás nem kell hozzá.

[link]

Itt van fent táblázat.

Megnézed, hogy 3 gyerekre, milyen energetikai besorolással, hány négyzetméterre mennyit kaphattok.

Az energetikai besorolást kevés hirdetésben tüntetik fel, de érdemes eldönteni, hogy használt vagy új lakás/ház, ha új, akkor mennyire új.

Mondjuk egy régebbi panel, ahol új nyílászárók vannak, tehát a korszerüsített panel azt hiszem B besorolású.

Ha nagyon új építésű, az lehet A vagy A+

Szóval ezek alapján keresel hirdetéseket, vagy pedig ha kinéztél egy ingatlant, ahol nincs feltüntetve hogy milyen besorolású, akkor megnézed a táblázatot és kalkulálsz, hogy ennyit vagy annyit kapsz rá, ettől függően.

Az alapterület szinte mindenhol fel van tüntetve.

2015. márc. 29. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A példádban egy 8 milliós ház, ha B besorolású, akkor 3 gyerekre 1.200.000 - 2.000.000 ft-ot kaphattok rá, attól függ, mekkora az alapterülete.

A besorolásnál ugyanez a ház 1.320.00-2.200.000 ft-ig.

2015. márc. 29. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!