Evel az indokkal kiemelik a gyermeket a csaladjabol?
Gyermek otthon nem erzi magat se bisztonsagba se jol.
Nem figyelnek ra, szidjak ot, nem erzi a gyermek h szeretik ot. Ezt ertem szidas alatt: nem csukja be a szoba ajtot erre fel allnak be csukjak helyete majd le hordjak minden fele szemetnek rohadteknak mocskos dog stb... itt reszletesen nem szamoltambe. Ha valaki ir privit mindten infot el mondok. Remelem valaki tud segiteni. 19/L
Elárulnád mennyi idős az a gyerek?
Te vagy az, vagy egy ismerősöd? Továbbá, ha használható tanácsot szeretnél, akkor írd le a helyzetet normálisan.
Nem gondolom, hogy bárki is priviben szeretne írogatni egy hisztiző kamasszal. Az, hogy vagdossa magát, az nem öngyilkossági kísérlet, hanem figyelem felkeltés. Feljebb leírták már, milyen következményekkel jár egy öngyilkossági kísérlet. Szóval ha tanácsot szeretnél, akkor ne hisztizz itt, hanem írj értelmesen! Ha 19 éves gyerekről lenne szó, abba meg már nem fog beleavatkozni sem a gyámügy, sem más, mert jogilag felnőtt.
Legegyszerubb azt mondani h itt egy nyifi nyafis tini.
Valahanyszor kiirok egy kerdest annyiszor utkozok embertelen emberekbe akik abban a teves tudatban elnek hogy a kerdes arrol szol hogy ki az okosabb ki tud jobban piszkalodni oltogatni evel elintezve a kerdest konnyu itelkezni, vadaskodni. Hozza teszem mind ezt ugy csinaltak h se a lanyt se pedig engem nem ismernek se a tortenetet.
Nekem sincs kedvem ilyen emberekkel privatba irogatani. De persze nyugodtan cafoljatok meg a komentem. El meselni meg felesleges a dolgot mert titeket nemis erdekel a dolog. Es megertem. Nem a ti problematok ha nem a mienk. En hulye meg segitseget kerek.
Ha tényleg választ akarsz, akkor elöször írj le MINDEN fontos tudnivalót.
Utána meg ne agresszívan válaszolgass, hanem próbálj meg kultúremberként reagálni.
:) igen tudom en vagyok a szemet stb..
Ti meg az artatlan angyalok akik segitenek masokon.
Esszuk be sincs senkit szidni. Igaz mindenki magabol indul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!