Evel az indokkal kiemelik a gyermeket a csaladjabol?
Gyermek otthon nem erzi magat se bisztonsagba se jol.
Nem figyelnek ra, szidjak ot, nem erzi a gyermek h szeretik ot. Ezt ertem szidas alatt: nem csukja be a szoba ajtot erre fel allnak be csukjak helyete majd le hordjak minden fele szemetnek rohadteknak mocskos dog stb... itt reszletesen nem szamoltambe. Ha valaki ir privit mindten infot el mondok. Remelem valaki tud segiteni. 19/L
Ez nem indok, semmi olyan nem történt a gyerekkel, ami probléma lehetne.
De 19 évesen már nem is vagy gyerek, elég baj, ha mindere úgy kell figyelmeztetni.
Ha a kérdésböl kihagyod a infók nagy részét, akkor miért csodálkozol, hogy nem megfelelöek a válaszok? Senki sem gondolatolvasó, és nem tudhatja, hoyg te mit gondolsz.
Ha egy gyerek nem csujka be az ajtót és emiatt leszidják, az nem ok arra, hogy elvegyék a szüleitöl, ha emiatt összeverik, az igen.
Ha egy gyerek megpróbál öngyilkos lenni, azt utána a pszichiátrián kezelik. Ha többször megismétöldik, akkor tartósan kezelésbe veszik és a családi körülmenyeket is kivizsgálják.
Ebben az esetben már régen nem élne a gyerek a szülökkel, hanem egy intézetben pszichikai betegek számára.
De irttam h nem mindent irttam le! Olvasni lukszus.
Monddok meg valamit a lanynak az igazi anya le lepet.
Es meg sorhatnam. Nem csak az ajto csukogatasa miatt van le szidva hanem mindenert!!! Mit gondoltok meddig birja a lany???? Hat nem sokaig az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!