Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megsértődjek vagy ne foglalkoz...

Megsértődjek vagy ne foglalkozzam vele?

Figyelt kérdés

3 gyermekünk van, és az egyik szomszédunk egyfolytában azzal foglalkozik, hogy mire vállaltuk a 3 gyereket.

Ma nem vett észre az oviban, és ott ecsetelte egy másik anyukának, hogy nem érti miért kellett nekünk 3 gyerek.

Férjem szerint csak irigykedik, és ne foglalkozzak vele.

2015. márc. 27. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az ég világon semmi köze hozzá, ne foglalkozz vele, meg ne idegesítsd magad rajta.

Azért lehet hogy én nem bírnám ki, és leállítanám, hogy törődjön a saját dolgával... de nem akarlak felbujtani :).

Ne idegeskedj rajta az a lényeg, tényleg semmi köze a Ti életetekhez.

2015. márc. 27. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

"megsértődjek vagy ne foglalkozzak vele?"

:D Ezen de jót röhögtem :) Ha azt mondjuk sértődj meg akkor megsértődsz? Ha megkellett volna sértődnöd akkor már meg lennél. Basszus 3 gyerekes anyuka és ovis szint...

Szintén 3 gyerekes

2015. márc. 27. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, semmi köze hozzá, hány gyereked van. De le sem állnék vele vitázni, annyit se ér meg.
2015. márc. 27. 17:18
 4/12 A kérdező kommentje:

Ha szeretnéd, akkor pontosítom a kérdést:

Ti mit tennétek, szólnátok vagy figyelmen kívül hagynátok, és nem foglalkoznátok többet az illetővel?

Megfelel így?

2015. márc. 27. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen így már érthető :)
2015. márc. 27. 17:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Szívem szerint kiosztanám, de az eszem azt mondja, nem éri meg.

Nem vagyok egy vérmes anyatigris, nem szeretek veszekedni. De jópofát sem tudok vágni ezek után.

2015. márc. 27. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:

2esnek:

Basszus 3 gyerekes anyuka es meg irni sem tud..

*meg kellett volna

2015. márc. 27. 17:26
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

"Basszus 3 gyerekes anyuka es meg irni sem tud..

"

*még ;)

2015. márc. 27. 17:27
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
Inkább elgondolkodnék azon, hogy miért mondja ezt. Nekem is van néhány olyan 3, vagy több gyerekes ismerősöm, akit nem értek miért kellett neki annyi gyerek és biztos lehetsz benne, hogy nem irigységből gondolom ezt.
2015. márc. 27. 17:29
 10/12 A kérdező kommentje:

Lakhatási és anyagi helyzetre gondolsz?

Nincs gondunk ilyen téren. 2 szintes házunk van, családi autó, férjem jól keres.

Szerintem az bökheti a szemét, hogy én nem megyek vissza dolgozni, hanem itthon maradok, neki pedig munkát kell keresnie, ami nem halad túl jól.

2015. márc. 27. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!