Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanácstalan vagyok, mit...

Tanácstalan vagyok, mit tegyek? 3 hetes kisfiammal, hogy foglalkozzam? Vagy még annyira nem igényli?

Figyelt kérdés
Amikor ébren van, elnézelődik az ágyában, nem is szereti, ha kiveszem. Néha kiveszem, de akkor nyűgös, visszateszem és ő ott elvan. Olyan érzetem van, hogy foglalkoznom kellene vele, de ő nem igényli. Hagyjam rá? Amikor fáj a hasikája, akkor szoktam kivenni, azt szereti, akkor megnyugszik. Most még ennyi elég, hogy a komfort igényeit kielégítem, evés, altatás, büfi és ilyenek?
2010. febr. 22. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól csinálod. Főleg, ha nem igényli, nem kell piszkálni, örülj neki, hogy elvan egyedül. Tudom ,fura, nekem is sokszor volt bűntudatom, mikor lányom így elvolt magában. Ha vele voltam, akkor énekeltem neki, tornáztattam, maszíroztam.
2010. febr. 22. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A lányom is ilyen volt!Én egyszerűen csak dumáltam neki!Mikor a szobába vasaltam, vagy ilyenek, és ő nyugisan nézelődött az ágyában, akkor beszéltem hozzá!Igazából 3 hetesen nem nagyon tudsz mit játszani, vagy csinálni vele!Még csak most fedezi fel a világot, és a hangokat!
2010. febr. 22. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Sem most,sem később nem kell vele "foglalkoznod."Hagyd nyugodtan a kiságyában két etetés között,adj neki korának megfelelő játékot,akkor fog a legjobban fejlődni.A nap egy bizonyos szakában.pl.délután legyen olyan idő,amikor együtt játszotok,az kell és elég is.Ha állandóan felveszed,játszol vele,akkor csak elrontod,és soha nem lesz önálló.Ők még a tapasztalatiakra hagyatkoznak,így tanulnak meg mászni,ülni, állni stb.

3 gyerekes anyuka

2010. febr. 22. 18:06
 4/5 fotucsok ***** válasza:
100%
Szerintem énekelj neki, beszélj hozzá, akassz az ágya fölé zenélő forgó masinát. Az ilyen pici babák még a fekete-fehér képeket nagyon szeretik. pl fehér alapon fekete spirál, fekete fehér vonalak váltakozva. Tedd az ágya oldalára hagy nézegesse.
2010. febr. 22. 18:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Van forgónk és a rácsvédőn a figurát szokta nézegtni.
2010. febr. 22. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!