Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Betegen hogyan foglalkozzam a...

Betegen hogyan foglalkozzam a fiammal?

Figyelt kérdés
39fokos a lázam már 4 napja,begyulladt az ínyem,szájzárat kaptam,szédülök és fáj a fejem nem tudok rendesen aludni,enni, inni.A fiam 17 hónapos,és igényli hogy játszanak vele,de hogyan ha senki nem tud segíteni,és én alig állok a lábamon?Kimerültem,és ez a négy nap maga volt a pokol,de érződik hogy lesz ez még rosszabb is.Szoptatok,ezért gyógyszert nem szedhetek,A falunkban jelenleg nincsen házi orvos,de még fogorvos sincs.Milyen játékot ismertek ami nem megerőltető ,mert a fiam csak focizni,birkózni,fogócskázni és más ilyen pörgős játékokat szeret,az olvasás csak 10 percre köti le.Van ötletetek?
2010. máj. 19. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
A férjed nem tud kivenni (beteg) szabadságot? Valahogy ezt nem tudom elhinni, hogy képes vagy a 17 hónapos fiadat szoptatni inkább, mint hogy 39 fokos lázra gyógyszert bevenni. Főleg, ha már a halálodon vagy! Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de hogy fogsz meggyógyulni? Orvoshoz sem mész el? Hát azért ok, hogy a fiad az első, de ebben az esetben valahogy meg kellene oldanod, hogy elmenj orvoshoz. MItől kaptál szájzárat? A fogad van begyulladva? Mert az nem fog magától elmúlni, el kell menni orvoshoz! Nincs szomszéd néni, aki tudna vigyázni rá addig? Vagy valaki, akiben megbízol és esetleg fizetsz akkor neki, ha szívességből nem is teszi meg? Mese se köti le ?
2010. máj. 19. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Az ínyed miatt vagy lázas, vagy az ínygyulladás csak kísérő tünete valami más betegségnek? Próbálkoztál már homeopátiás szerekkel? Nekem szoktak segíteni (én is inkább szoptatok, mint gyógyszert vegyek be). Amúgy ha szopi után közvetlenül veszel be lázcsillapítót, ilyesmit, annak a koncentrációja az anyatejben úgy két óra múlva a legmagasabb. Ha tudod húzni az időt két szopi között (legalább 4-5 óra) akkor nem lesz baj, csak ne vegyél be aszpirint, vagy olyat, aminek van aszpirintartalma, mert az tényleg árt a babának.

Hűtőfürdő, jegelés az ínyedre... Azért legjobb lenne mégis elmenni dokihoz valahogyan, mert az ínygyulladások nem szoktak maguktól megoldódni.

Játék... hááát, én is bajban lennék, örökmozgó a lányom, bár azért vele le lehet ülni építeni, kirakózni, rajzolni, gyurmázni.

Jobbulást, tarts ki és ha lehet, keress fel egy fogdokit!

2010. máj. 19. 21:52
 3/3 A kérdező kommentje:
még élek...a fiam is fogzik,csak anya tejet hajlandó elfogadni.A Páromnak muszáj bemenni dolgozni,de azt mondta holnap este bevisz az ügyeletre.Elősször csak a bölcsi fogam durrant be,ettől lett éjjel szájzáram,ilyen sokszor előfordul velem,ezt tornáztatással kivédem,csak torkom is fájt,ezért én hülye ittam egy nagy pohár forró kamilla teát mire bedurrant az egész ínyem.Sebaj...eltelt ez a nap is.Találtunk egy kiskutyát,azzal eljátszogatott, meg elvittem egy cukrászdába ahol nyomogatta a játék gépet egy órán keresztül,és szerencsémre majdnem 4 órát aludt...már csak a holnapot bírjam ki.
2010. máj. 20. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!