Betegen hogyan foglalkozzam a fiammal?
Szia! Az ínyed miatt vagy lázas, vagy az ínygyulladás csak kísérő tünete valami más betegségnek? Próbálkoztál már homeopátiás szerekkel? Nekem szoktak segíteni (én is inkább szoptatok, mint gyógyszert vegyek be). Amúgy ha szopi után közvetlenül veszel be lázcsillapítót, ilyesmit, annak a koncentrációja az anyatejben úgy két óra múlva a legmagasabb. Ha tudod húzni az időt két szopi között (legalább 4-5 óra) akkor nem lesz baj, csak ne vegyél be aszpirint, vagy olyat, aminek van aszpirintartalma, mert az tényleg árt a babának.
Hűtőfürdő, jegelés az ínyedre... Azért legjobb lenne mégis elmenni dokihoz valahogyan, mert az ínygyulladások nem szoktak maguktól megoldódni.
Játék... hááát, én is bajban lennék, örökmozgó a lányom, bár azért vele le lehet ülni építeni, kirakózni, rajzolni, gyurmázni.
Jobbulást, tarts ki és ha lehet, keress fel egy fogdokit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!