Baj, hogy nem igényli, hogy foglalkozzam vele?
szia
nem baj!
az én kisfiam ugyan ilyen :) ő jan 30án volt 13 hónapos.
próbálok vele mesekönyvet nézegetni olvasni belőle de egyet lapozok és már ki is szedi a kezemből. gyorsan átlapozza,ledobja és megy tovább.
le szoktam vele ülni játszani de nem köti le tulságossan.
eleinte én is aggódtam hogy nem e baj. de egyre nagyobb és már sokmindent megért. az is elég ha menet közben mondod neki hogy ez a kutya macsak meg ilyenek. pelenkázáskor mond hogy emeld a feneked, ha öltözteted vissza mond hogy add a jobb lábad bal lábad. ha vetköztetem mondom neki hogy kezed és már emeli is.
sok mindent megértenek igy is hidd el.
én is csodálkozok mert igazából nagyon nem tanítottam semmire mert nem engedi de sokmindent megért.
itthon mindig mamusz van a lábán és mindig mondom hogy vesszük a mamuszt. és ha valamikor levesz és kérdezem tőle hogy hol a mamusz akkor lenéz a lábára és mutatja.
ja és testérszeit ő sem mutatja mert szerintem nem érdekli.
egyedül a nyelvét mutatja meg mert azzal szokott berregni. ha kérdezem hol a nyelved kidugja.
de csak azért szerintem mert azzal tud játszani.
bocs hogy ilyen hosszú voltam.
de ne aggódj.
egyszer csak majd azt vesszük észre hogy mennyi mindent tud pedig nem is tanítottuk
első vagyok
hát igen én is szoktam itt olvasni hogy miket tudnak már és tényleg megnyugtató hogy nem csak mi vagyunk így :)
de azért kárpótol egy kicsit amikor fekszünk az ágyon és odajön és odabújik vagy csak játék közben odajön átölel és megy tovább.
de eljön majd az az idő is biztos amikor már igényleni fogja
jó babázást neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!