Igény szerinti szoptatás? Akkor is, ha ő csak 4-szer igényli egy nap?
3 hónapos, 5,6 kilós kislány (szül: 3,8 kg).
A doki szerint 800-900 ml-t kéne egy nap ennie, de ő 400-500 között eszik csak. Ez már tart kb három hete.
Ezeken a heteken 3-6 dekákat hízott.
Egyébként jó húsban van szerintem.
Hogy mennyire élénk, nem tudom, nem ismerek más babákat sajnos. Naponta 2-3szor alszik 1-2 órát, játékokat nézi, sokat nevet, nem sírós.
Enyém is ennyivel született, és neki is volt ilyen időszaka, hogy csak 4-szer szopott egy nap (nem tudom mennyit). Volt, hogy 24 óra alatt csak 3-szor!!! Kb 5 hós koráig tartott ez a napi 3-4 szopi, utána átállt a napi 5 alkalomra. Előtte hiába próbáltam volna, egyszerűen nem kellett neki a cici!
3 hónaposan 6,5-7 kg körül volt, most hirtelen nem tudom.
Kaki 1-2 naponta van.
Én is elhiszem, hogy többet kéne enni, ha a doki azt mondja, de nem lehet egy élő egyéniséget megtömni...
Én okosnak, ügyesnek látom, csak nincs baj.
Az a 3-6 deka hízás azért nagyon kevés.... 10-15 deka között kellene lennie :(
Megtömni tényleg nem nagyon lehet, de a napi 400-500 ml azért elég kevés. Fele annak, amennyi az átlag. Valóban nem olvassák a könyveket a gyerekek, hogy mit és hogyan kellene csinálniuk, de szerintem ez durva eltérés.
A születési súlyát még nem duplázta meg, szóval ennyire nem kellene lelassulnia a hízásnak! Az enyém már 14 hónapos és a védőnő még most is csúnyán nézett, hogy nem hízott semmit 6 hét alatt a lányom. (Elindult + 6 fogat növeszt - 2 kijött, még 4 jön egyszerre)
Az rendben van, hogy van egyszer-egyszer olyan nap, hogy nincs étvágya keveset eszik, vagy kevésszer, de 3 hete folyamatosan?
Én biztos nem lennék nyugodt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!