Egy 5 hónapos baba mennyire igényli a szülei simizését, ölelését?
Annyira szeretném ölelgetni, simogatni, puszilgatni, gyömöszkélni a kislányom, odabujcizni hozzá, de úgy látom, inkább idegesíti, mint szeretné :-(
Ha lehet választani, akkor a játékaival van, vagy felfedező tevékenységet folytat, minket nem nagyon igényel.
Egy-két percig lehet vele röhögcsélni, viccelődni, tornázkodni.
Ez normális?
Normális. De az is lehet, hogy "rosszkor" akarod ölelgetni, amikor épp valami más "nagyon fontos" dolga van :-)
Persze, legtöbbször én sem bírtam megállni a tutujgatást, és inkább rányomtam egy cuppanós puszit, aztán mehetett a dolgára
;-)
Nálunk is így volt a kisfiammal, én is szomorú voltam emiatt, de a szeparációs szorongás idején változott a helyzet, állandóan kézben akart lenni (és fel is vettem, örültem, hogy végre igényli).
Most 14 hónapos, és már megsimogat, puszit ad, ha van kedve :)
Szia!!
Én fürcsi előtt szoktam kihasználni a helyzetet, a pelenkázóasztalon támadom le, amikor már jól befűtöttünk, pucérkodhat én meg végigzabálom a nyakát-hasát, kezecskéit, lábacskáit, ő meg kacag nagyokat :D Aztán csobbanunk a vízbe :)))))))))))
Akkor jó!
Már megijedtem, hogy rideg tipusú ember lesz :-)
Eléggé tapasztalatlan vagyok más babákban.
Köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!