Hogy döntsek? Fa vagy étel?
Én biztos, hogy inkább ételt vennék. 18 fok nem hideg. Jó, nem azt mondom, hogy a legkellemesebb, de átmenetileg kibírható. Én világ életemben panelben éltem, szóval meleghez vagyok szokva, de a nagymamámnál pl. pont ilyen 17-18 fok körüli hőmérséklet van szinte állandóan. Sem én nem fáztam még meg nála, sem a fiam, pedig volt már többször, hogy ott is aludtunk. Hát ott nem pólóban és bugyiban alszom, hanem felveszek egy normális pizsamát, de kb. ennyi, nem fázik senki.
Úgyhogy én, ha a helyedben lennék, biztos, hogy nem vennék most fát. A 13 ezer meg ételre elég kell, hogy legyen egy hétre, még ha szegényes is lesz kicsit a koszt, de azért ennyiből lehet enni.
"Szerintem én nem említettem fagyhalált. Hadd kérdezzem meg, nálatok hány fok van? Talán egy kicsit gondolkozz el..."
A szüleim házában sosem volt több 20 foknál. Az ő szobájukban, mert ott volt a mérő. Az én szobámban tuti 18 vagy annál kevesebb volt, és ott éltem 22 évet. Nem volt semmi bajom tőle, mióta távfűtéses panelban vagyok, rosszul vagyok a nagy melegben, nem győzőm télen is fűteni az utcát, mert 24 fok már abnormális a lakásban.
18 fokot röhögve kibír az ember. Nem bugyiban kell mászkálni meg rövid ujjúban, öltözzetek fel.
Nem írtál fagyhalált, de úgy írtad, mintha a 18 fok 8 lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!