Hogy döntsek? Fa vagy étel?
Figyelt kérdés
Döntenem kell hogy fát vagy ételt veszek a családiig. 13 ezrem van. Kamrában nincs sokminden, talán 20 tojás meg tészta. A fa meg elfogyott. Ti melyiket vennétek? Nincs opció arra hogy kölcsönkérjek. Fűtés nélkül 18 fokra hül a ház.2015. márc. 26. 09:25
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. márc. 26. 10:01
12/23 anonim válasza:
Ételt..és kölcsönkérnék valakitől egy hősugárzót estékre. Fa nekünk is elfogyott, de itt vannak helyek, ahol lehet mázsára venni így fizuig veszünk 3 mázsát kb.
13/23 anonim válasza:
Nézz körül a környéken ingyen elvihető bútorhirdetések után, azokat általában fűteni szánják. Hátha sikerül így ingyen fához jutnotok.
15/23 anonim válasza:
km= kilométer
m3= köbméter
A fát nem kilométerben adják.
16/23 A kérdező kommentje:
Pont ez volt a kérdés, köszi!
2015. márc. 26. 11:09
17/23 anonim válasza:
18 fokra? Te viccelsz? Abban még fázni sem lehet. Nem tudom, ti mennyire szoktátok felfűteni a házat, ha ez már fagyhalálnak számítana.
Nagyanyám ennyi fokban ül gyenge vérkeringéssel, mert északi fekvésű a lakása, és nem győzné gázzal felfűteni. Ő nem panaszkodik, hogy fázna pulcsiban, én meg pólóban elvagyok nála, ennyire rossz a 18 fok...
18/23 anonim válasza:
Én már nem fűtök, mindenki kap egy pulóvert és annyi. Jó idő van, most már felesleges emiatt bekapcsolnom (cirkó és van rá keret), ha egy pulóverrel is ki lehet váltani.
19/23 anonim válasza:
Járj utána.hasitott fát mázsában adják nem m3-ban!(vagy a kuglit)
vegyél lisztet,élelsztőt,süss otthon kenyeret pl.
tésztaféle vagy levesek...gazdaságosan főzz.
20/23 A kérdező kommentje:
#17. Szerintem én nem említettem fagyhalált. Hadd kérdezzem meg, nálatok hány fok van? Talán egy kicsit gondolkozz el...
2015. márc. 26. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!