Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős korukig dobálják...

Mennyi idős korukig dobálják le az ételt az asztalról?

Figyelt kérdés
A kisfiam most 1éves és még most is nagyon gyakori, hogy mindent ledobál az etetőszékből. Gondolom ez már túlmutat azon, hogy felfefezte a gravitációt. Nektek meddig csinálta ezt a babátok illetve hogyan szoktattátok le róla?

2015. febr. 19. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Én felvetettem vele. Egy idő után megunta, ha jól rémlik kb. 1,5 éves korában hagyta végleg abba.
2015. febr. 19. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Raszoltam es leszokott rola. Egy evesen msr nem csinalta. Ha az elejetol hagyod h az etelt ledobalja ne csodalkozz azon h nem hagyja abba. Mert osszezavarod azzal h egyszer lehetett aztan meg mar nem. Es a gravitaciot nem azzal kell felfedezni h etelt dobalunk. Az etel nem jatek. Nem kell egy gyereket hagyni h etellel jatszon. Azt enni kell. Soha nem hagytam h dobalozzon kajaval. Le is lehet erte pontozni nyugodtan, de ez nekem abszurd.
2015. febr. 19. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Sosem csinálta egyik gyerekem sem, de nem is hagytuk volna.

Rászólás, ha nem hat, kézrecsapás lett volna a leszoktató technika, mint egyéb dolgoknál, amiket nem hagyunk.

2015. febr. 19. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

2 éves múlt a lányom, soha nem volt ilyen problémám vele.

A gravitációt persze ő is felfedezte más tárgyakkal.

Étellel soha nem hagytam, hogy játsszon a kezdetektől.

Ha elkezdte volna dobálni és rászólásra sem hagyta volna abba, akkor azonnal elvettem volna előle az ételt.

2015. febr. 19. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!