Hogy döntsek? Fa vagy étel?
Figyelt kérdés
Döntenem kell hogy fát vagy ételt veszek a családiig. 13 ezrem van. Kamrában nincs sokminden, talán 20 tojás meg tészta. A fa meg elfogyott. Ti melyiket vennétek? Nincs opció arra hogy kölcsönkérjek. Fűtés nélkül 18 fokra hül a ház.2015. márc. 26. 09:25
2/23 anonim válasza:
Sajnálom. feléből fát vennék másik feléből ételt.
3/23 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel. Egy részéből fát, egy részéből ételt.
4/23 A kérdező kommentje:
Fél m fát nem lehet venni sajnos :(
2015. márc. 26. 09:36
5/23 anonim válasza:
Úgy csinálnám, ahogy fentebb írták.
2 mázsa fa kb. 4000 forint, az kitart két hétig.
A maradékból pedig olyan ételt vennék, ami olcsó és többfélét lehet főzni belőle: krumpli, liszt, rizs, stb.
6/23 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Akkor ne fát vegyél kivételesen, hanem pár doboz fabrikettet. Azt lehet kis mennyiségben vásárolni.
7/23 anonim válasza:
Ha mindenképp választani kell, én ételt vennék. 18 fokban azért nem vagytok meg, fel kell kicsit jobban öltözni. Éhezni jóval rosszabb, mint 18 fokban lenni.
8/23 A kérdező kommentje:
A brikett az 1000ft/nap. Itt nem mázsába van mérve hanem km és ez 13
2015. márc. 26. 09:43
9/23 anonim válasza:
Ha mindig ugyanott veszitek a fát, akkor nem lehet megkérdezni, hogy felét a családiból fizetnéd ki utólag?
Ha nincs más opció, akkor én ételt vennék. (Felöltözni fel lehet.)
10/23 anonim válasza:
Nem tudom mekkora gyerekeid vannak, de ha mashogy nem megy akkor etel, mert tenyleg floltozni fel tudtok. Mar nincsenek minuszok sem. vigyazz rajuk nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!