A Gyed ideje alatt felmondhat nekem a munkáltató?
Szia a gyed alatt nem ,de lejárta után már igen.
Remélem segítettem.
Bocsi még az előző válaszoló vagyok.
a tgyás 168 napig tart.utánna gyes vagy gyed.te gyedet kapsz,mert megvan hozzá a munkaviszonyod. ha mégsem a munkáltatód fog folyósítani akkor a TB.Én igy tudom
Bocsi, lehet, hogy rosszul fogalmaztam. A Felmondásomat elküldték, azt nem kell visszaküldenem. A Gyed igénylésének a papírjait kell kitöltenem és visszaküldenem. Most nem értem, ha felmondtak, akkor is ők utalják a Gyed-et?
Hogy lehet ez?
A felmondással kapcsolatban aláírtál valamit? Remélem, nem ,mert a munkáltatód NEM MONDHAT FEL! Gyed, vagy gyes alatt úgy szűnhet meg a munkaviszonyod, hogy Te mondasz fel, vagy közös megegyezéssel. A közös megegyezést alá kell írnod. A munkáltatód viszont egyoldalúan nem mondhat fel! A felmondással kapcsolatban ne írj alá semmit!!! Bármi más papír esetében is jól olvasd el, mit írsz alá, nehogy a végén közös megegyezéssel szűnjön meg a munkaviszonyod, mert véletlenül aláírtad!
Keress meg egy ügyvédet, (általában a családsegítő központokban van ingyenes is) , mutasd meg neki a papírokat, addig ne írj alá semmit!
Köszönöm a sok választ.
Én munkaerő-közvetítő cégnél vagyok. Ez sem probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!