Több gyermekes anyukák, hogyan fogom fürdetni majd a két gyermekem egyedül?
Hidd el ha ott leszel megoldod, engem a férjem ugy hagyott ott hogy 2 és 5 évesek voltak a lányaim, hát ! mit mondjak nehéz volt, de átvészeltem, azota már nem bánom ( most 15 és 18 évesek )
Probáld ugy fürdetni öket h magad mellé teszed a picit mig a nagyot fürdeted, meg forditva, ott legyen veled, és beszélj hozzájuk, élvezni fogják ( tudom elöször te nem ) de kitartás, fog menni !!
Miért baj a délelőtti fürdetés a picinek? Nem értelek! Egyedül fürdesd meg őt délelőtt. Este meg a nagyobbat. Addig a kicsi ellesz a kiságyában, bölcsőjében, bárhol, ahol nyugalom van. Amíg a nagyot fürdeted.
Amúgy is egymás után jobb fürdetni, én 3 kicsit fürdetek: először anagy, addig a kicsik elvannak a helyükön, biztonságban. A nagyot le is fektetem, mese, stb. Utána jönnek a kicsik sorban, először egyet vetköztetek, fürdetek, öltöztetek, aztán a másikat. Sőt, ha egyedül vagyok, akkor utána még az etetés is egymás után van, egyszerre nem tuodm odavenni őket szoptatni. Megtanulják, türelmesen kivárja a sorát mindenki.
Nálunk a nagy azért megy korán, először aludni, mert nagyon korán kel, apa viszi az oviba. Ha nem kellene korán kelnie, akkor segítene, míg a kicsik fürödnek és amikor őket letettem, akkor jönne csak ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!