Kettő gyermekes anyukák, egyedül mennyi idős gyerekeket mertek kivinni a strandra?
Jövő nyárra már a nagyobbik 3 éves lesz(ha jól értem:))a kicsi meg másfél,szerintem próbáld meg,már a nagyobbikkal nem lesz annyi gond,úgyis csak a bébimedencében leszel velük.Talán már most is kipróbálhatod,esetleg szervezz be egy barátnőt v.nagymamát v.unokahugit,hogy mégis ne egyedül menj a 2 gyerkőccel.
Bevallom én is csak most pénteken megyek először egyedül 4 éves és 16 hónapos gyermekemmel,bár jön egy barátnőm a kisfiával.Mi mondjuk kertesházban lakunk,mindennapos és egésznapos a pancsolás itthon,de a strandnak azért más a hatása:)Majd meglátom mi lesz,de nem aggódom,kislányom már "nagy csajszi":)utánna már nem kell rohanni...annyit:))
Kellemes fürdőzést nektek!
Az én fiam 4 éves a lányom 2 éves. Nem merném kivinni egyedül a strandra őket. Az hogy csak a gyerekmedencébe viszem be az nem jelenti azt hogy nem történhet baj. Kettőt egyszerre fogni meg szinte lehetetlen. Hiába van úszógumi és egyebek. mi csak akkor megyünk strandra, ha van aki eljön velünk. Egyébként a mamánál van medence és oda elég vagyok egyedül is.
Szerintem a strandon két gyerek felügyelete két emberes munka kért ember kell hogy vigyázzon.
Bocsi a lányom rányomta az entert.
Szóval két emberes meló a felvigyázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!