Egy anyuka hogy mer felrakni meztelen képet a babájáról?
Figyelt kérdés
Azonnal jelentettem a képet a facebook oldalon, de jött az értesítés hogy nem törlik. Hová süllyed a világ??2015. márc. 16. 13:31
31/37 anonim válasza:
"őszintén szólva pont nem érdekel. Mint ahogy az sem, ha a gyerekem képét nézve rejszol valaki otthon, mert sem a gyerek, sem én nem érzékelünk ebből semmit."
Szerintem meg még belegondolni is BORZASZTÓ, HÁNYINGERKELTŐ, BICSKANYITOGATÓ!!!
32/37 anonim válasza:
Abba is borzasztó belegondolni, hogy az autóbalesetek nagy részében azok halnak meg, akik pont nem voltak hibásak, de azért csak mindenki beül az autóba.
33/37 anonim válasza:
Tessék, megmondtam, hogy a kérdező fejében van a probléma. Csak a szexualitást, a "farkat" látja a gyerekben.
Jézus...
34/37 A kérdező kommentje:
most farok az farok, plüssmacira sem raknak farkakat.
2015. márc. 17. 13:09
35/37 anonim válasza:
De hogy lehetsz ennyire szexuálisan frusztrált, hogy egy bébifütyitől el vagy borzadva?
36/37 anonim válasza:
PLüssre sem raknak... te hülye vagy? A gyerekre sem "rakták" a szülei... te tök beteg vagy.
37/37 anonim válasza:
Ez annyira tipikus nyomorék magyar mentalitás, hogy ha nem értetek egyet valakivel, akkor lebetegállatozzátok... Miért baj az, ha a kérdező zavarba jön egy ilyen képtől?! Miért baj, ha zavarja őt egy nemiszerv?! Miért kell azonnal kikiáltani őt perverz állatnak?? Gratulálok mindenkinek, aki a kérdezőt szidja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!