Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsúztató: rettegek tőle, hogy meztelen lányok is lesznek! Hogy akadályozzam meg?
Egyszerű, ha a párod sem szeretné ezt, és egyetért Veled, valamint figyelembe veszi a kérésed, akkor határozottan szól a barátainak, hogy meg ne próbáljanak táncos lányokat szervezni mert nem szeretné. Ha a kérése ellenére is megjelennek a lányok, akkor hagyja ott őket a fenébe. Szerintem ha a barátok képesek lennének a kérését figyelmen kívül hagyni, és veszélybe sodorni a kapcsolatát/házasságát 1 este miatt, akkor elgondolkodnék, hogy valóban barát-e az ilyen..?!
Ha pedig a párod csak neked bólogat, hogy persze..nem lesznek nők, de közben szeretné akkor: 1, vagy sosem fogod megtudni mert megpróbálják majd eltitkolni
2, elmeséli utólag, és akkor gondolkozhatsz, hogy hogyan tovább
3, te jössz rá magadtól, esetleg mtól tudod meg, és ugyanúgy eldöntheted hogyan tovább.
Személy szerint nem értem, hogy ez mire jó, ugyanúgy a lánybúcsúkon sem a chippendale fiúkat. Szánalmas ha valaki csak így tudja jól érezni magát, és amolyan "kötelező" k*vákat és meztelen pasikat beszervezni. -.-
1. A párom nem szokott részeg lenni, még egyzsetlen egyszer sem volt berúgva. Tudja, hogy 1 pohár bor vagy 1 üveg sör elég neki, többet sosem iszik.
2. Konkrétan kikötné, hogy ilyen stílusú legénybúcsúztató nem fér bele, a haverokkal elhülyéskedni igen, meztelen (vagy majdnem meztelen) nök nem.
3. Ha a haverok ennek ellenére beszreveznének ilyeneket, akkor otthagyná öket a nöcskékkel.
4. Ha a te párodnak azonban ez tetszik és ez kell, akkor vagy elviseled, vagy otthagyod. Én az utóbbit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!