Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legénybúcsúztató: rettegek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsúztató: rettegek tőle, hogy meztelen lányok is lesznek! Hogy akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
hamarosan megtartják a párom és a barátai a legénybúcsúztatót párom részére. A szgépen találtam egy olyan mappát, ami az egyik barát tavalyi legénybúcsúztatóján készült. A képeken a búcsúztatott barát ül egy széken és 3 fizetett, műmelles, szőke hölgyike veszi körül, markolgatják a lába között, a szájába teszik a mellüket, a fiú taperolja a lányokat. Nem tudom, hogy mit tegyek, hiszen tudom jól, hogy a párom legénybúcsúztatójáról se fognak ezek a lányok hiányozni. Mondtam a páromnak, hogy én ezt nem viselném el, de egyszerűen nem tudom megakadályozni, mert párom hiába mondja a fiúknak, hogy ilyen ne legyen, ők csak vigyorognak...Mit tegyek?

2015. márc. 13. 11:28
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
22%
Hagyjál már neki ennyi szabadságot utoljára, elvégre nem a rabszolgád!
2015. márc. 13. 11:31
 2/70 anonim ***** válasza:
71%
Semmit. Felnőtt ember, képes uralkodni az osztonein. Ha meg nem, nem kell hozzá menni. Ne hisztizz, mert nem lesz jó vege
2015. márc. 13. 11:35
 3/70 A kérdező kommentje:
tényleg? de ha a helyemben lennél, nem így gondolnád... megnézném a mosolyt az arcodon, amikor a részeg, önkontrollt vesztett párodat más kezelgeti!
 4/70 anonim ***** válasza:
93%

Egyszerű, ha a párod sem szeretné ezt, és egyetért Veled, valamint figyelembe veszi a kérésed, akkor határozottan szól a barátainak, hogy meg ne próbáljanak táncos lányokat szervezni mert nem szeretné. Ha a kérése ellenére is megjelennek a lányok, akkor hagyja ott őket a fenébe. Szerintem ha a barátok képesek lennének a kérését figyelmen kívül hagyni, és veszélybe sodorni a kapcsolatát/házasságát 1 este miatt, akkor elgondolkodnék, hogy valóban barát-e az ilyen..?!

Ha pedig a párod csak neked bólogat, hogy persze..nem lesznek nők, de közben szeretné akkor: 1, vagy sosem fogod megtudni mert megpróbálják majd eltitkolni

2, elmeséli utólag, és akkor gondolkozhatsz, hogy hogyan tovább

3, te jössz rá magadtól, esetleg mtól tudod meg, és ugyanúgy eldöntheted hogyan tovább.

Személy szerint nem értem, hogy ez mire jó, ugyanúgy a lánybúcsúkon sem a chippendale fiúkat. Szánalmas ha valaki csak így tudja jól érezni magát, és amolyan "kötelező" k*vákat és meztelen pasikat beszervezni. -.-

5/70 anonim ***** válasza:
43%
Ne akadályozd meg. Bízz a párodban. Ha nem bízol benne, minek mész hozzá?
2015. márc. 13. 11:36
 6/70 anonim ***** válasza:
88%
#4 -es vagyok. Szerintem ez nem bizalom kérdés. Én sem lennék hű de nyugodt a tudattól, hogy lehet, hogy a páromon éppen 3 nő vonaglik meztelenül. Valamint az ilyen nők belevalóak, nem azért vannak ott, hogy 5 méterről kettőt lépjen balra, egyet jobbra egy kis zenére, hanem odateszi magát, és mire észbe kap az ember, már a melle a pasi szájában/kezében van. Ne legyünk már naívak. Engem is zavarna ha a leendő férjemnek ilyenre készülnének a "barátai".
2015. márc. 13. 11:38
 7/70 schocko ***** válasza:
12%
Gondolom, nem te voltál az első neki, azokra is haragszol?...csinálj te is egy csajos bulit chippendale fiúkkal...
2015. márc. 13. 11:39
 8/70 anonim ***** válasza:
55%
Nos, a párom sosem iszik, így eleve nem lenne részeg. De tudod nagy baj van ott, ha olyan részére issza magát, hogy el veszti az onkontrolljat. Tán akkor esélyes lenne egy nemi eroszak/betores/akármi is nála? Inkább ne menj hozzá, ha ennyire képes leinni magát. ..
2015. márc. 13. 11:41
 9/70 A kérdező kommentje:
Bízok benne, nem azzal van a baj. Tudom, hogy józanon nem tenne ilyet. Azt is tudom, hogy a barátok nagyon jó barátok, de ilyenkor a huncutság jön ki belőlük és úgy vannak vele, hogy havaer, legyen még egy utolsó élményed más lányokkal. Azt is tudom, hogy leitatják majd, így a kezét tutira nem a nadrágzsebben fogja tartani, mert részegen azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány, ha a nevét megkérdeznéd, nem tudná megmondani, mert valami hihetetlen, hogy hogyan hat rá a pia, még egy nagyon nagyon kevés is! Márpedig ott aztán dönteni fogják belé az alkoholt a haverok! Nekem konkrétan azzal van bajom, hogy nem vagyok olyan, mint azok a lányok, akik ebből élnek. Nem vagyok elhízva, de például nagyon kis mellem van. Nem akarom, hogy a párom utána azon sóvárogjon, hogy életében egyszer fogott igazi mellet...
2015. márc. 13. 11:42
 10/70 anonim ***** válasza:
69%

1. A párom nem szokott részeg lenni, még egyzsetlen egyszer sem volt berúgva. Tudja, hogy 1 pohár bor vagy 1 üveg sör elég neki, többet sosem iszik.

2. Konkrétan kikötné, hogy ilyen stílusú legénybúcsúztató nem fér bele, a haverokkal elhülyéskedni igen, meztelen (vagy majdnem meztelen) nök nem.

3. Ha a haverok ennek ellenére beszreveznének ilyeneket, akkor otthagyná öket a nöcskékkel.

4. Ha a te párodnak azonban ez tetszik és ez kell, akkor vagy elviseled, vagy otthagyod. Én az utóbbit választanám.

2015. márc. 13. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!