Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsúztató: rettegek tőle, hogy meztelen lányok is lesznek! Hogy akadályozzam meg?
Párodat ismerik a barátai, éppen ezért olyan legénybúcsút szerveznek neki ahol feltételezhetően jól érzi magát.
Te bizalmatlan vagy. Ha bíznál nem rettegnél a ciciktől.
Hűség döntés kérdése.
igen, az más tészta, hogy előttem mit csinált: a kisautójával játszadozott, meg örült, hogy pejhedzik a fütyije, ugyanis 15 évesen jöttünk össze... biztos fogott mellet előttem, például az anyjáét babaként, meg talán egy-két osztájtársét, akinek még alig nőtt meg normál méretűre. Szóval van van egy kis alapja az aggodalmamnak. Már csak az is, hogy most, 28 évesen, 13 év együttlét után még mindig szeretjük egymást és szeretnénk házasságot kötni, de a legénybúcsúztatón a haverok bármennyire is szeretnek engem is, őt is, örülnek nekünk, de akkor is fel ofgják rá hívni a figyelmét ez most is az UTOLSÓ lehetősége! Olyan nagyon hülye vagyok talán? Nem hiszem! Senki nem követett még el hibát? Azt se hiszem...
Köszönöm azoknak, akik értelmesen szólnak hozzá a kérdésemhez és nem azzal jönnek, hogy nem a rabszolgám és ne hisztizzek!
Én sosem értettem miért kell ennek a "meztelen lányok is lesznek" dolognak ekkora feneket keríteni. És akkor mi van ha lesznek? Ez a dolog ilyenkor baromira nem a szexualitásról szól, hanem a mókáról, a buliról. Másnap azt sem fogja tudni hogy néztek ki a csajok (nem az alkohol miatt). Röhögnek rajta egy jót, és kész. Ugyanez a helyzet a lánybúcsúval is. Rendeljenek a barátnőid neked is egy chippendale fiút. Miért nem fér bele egy kis vagányság?
Nem kell ennyire bevarrt s.ggűnek lenni. Az ilyen hozzáállású nőkből lesznek az állandóan féltékenykedő feleségek, akik a hülyeségeikkel a férjük agyára mennek, elmarják maguktól a pasit, utána meg itt sírnak, hogy a férj félrelépett. Ne legyél Te is olyan.
A besavanyodott nők már húzhatják is le a válaszomat, ha már nagyobb örömük nincs...
29/N
Egyszeru! Te fogsz odamenni, mint libego meztelen nocike.
Azt hiszed, hogy meg 13 evig nevelheted, kalitkaba zarhatod?
Egyszer megunja, es kitor.
Megakadályozni nem tudod. Két lehetőséget látok:
1. Ő bekapja a szöszi csaj műmelleit, te pedig lepippantod a csippendélfiút, aztán éltek boldogan
2. Otthagyod a francbaa oszt keresel magadnak egy férfit
Es most mit csinaljunk? Mit akarsz tolunk?
Te ferjed, mond meg neki, hogy ne cuppogjon. Te jo isten. Jobb ha nem is lenne eskuvo, nem lenne legenybucsu. 13 ev egyutteles utan mar minek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!