Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legénybúcsúztató: rettegek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsúztató: rettegek tőle, hogy meztelen lányok is lesznek! Hogy akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
hamarosan megtartják a párom és a barátai a legénybúcsúztatót párom részére. A szgépen találtam egy olyan mappát, ami az egyik barát tavalyi legénybúcsúztatóján készült. A képeken a búcsúztatott barát ül egy széken és 3 fizetett, műmelles, szőke hölgyike veszi körül, markolgatják a lába között, a szájába teszik a mellüket, a fiú taperolja a lányokat. Nem tudom, hogy mit tegyek, hiszen tudom jól, hogy a párom legénybúcsúztatójáról se fognak ezek a lányok hiányozni. Mondtam a páromnak, hogy én ezt nem viselném el, de egyszerűen nem tudom megakadályozni, mert párom hiába mondja a fiúknak, hogy ilyen ne legyen, ők csak vigyorognak...Mit tegyek?

2015. márc. 13. 11:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
33%

Aleska tudtommal már nem vállal ilyesmit (de ha szeretnéd, konkrétan megérdeklődöm), de Mészáros Dóri simán - bár nyalifali az nem lesz, egyik nő sem az a kategória.

Pattogás helyett át kellene gondolni ezt a házasságos projektet...

2015. márc. 13. 12:32
 32/70 anonim ***** válasza:
80%
Leallhatnal 67 %-os, verd ki es hagyd mar szerencsetlen kerdezot.
2015. márc. 13. 12:33
 33/70 anonim ***** válasza:
75%

és?

miért akarod megakadályozi?

ha meg akar csalni, akkor ahhoz nem kel a legénybúcsú

simán a buliban is lát kaphatóbb lányokat, mint a sztripperek..

voltam a helyedben, én azt mondtam, hogy legyen, ha a férjem akar…nem akar, nem lett.. egyébként ott is ahgyta volna őket, ha lett volna, mert szerinte a legénybúcsú nem erről szól, ha valaki határozott akkor a haverok nem tesznek alá…

szerintem csak engem akartak húzni vele, hogy mit szólnék..

ha te félsz, akkor ne menj hozzá…mert akkro nem bízol a vőlegényedben, később erre rámegy a kapcsolatotok

2015. márc. 13. 12:40
 34/70 Bence_ ***** válasza:
78%

Szedd már össze magad!

Azok a csajok a konkurenciád?

Velük él 13 éve, őket veszi feleségül?

Legyen önbizalmad, téged választott! Nem a lottón nyert, választott. Hozott egy döntést. Neki TE kellesz.

Mivel nem a táncos lányok kellenek neki had fogja a mellüket. Legalább rájön, hogy csak egy kemény labda.

Ha jó kapcsolati akartok akkor legyetek egymáshoz őszinték. Bízzon benned, ha olyan cicit akar tapizni akkor te legyél az első aki erről tud. Ez az igazi hűség, hogy a bizalma nálad van nem a haverjainál.

De ezt is beszéld meg vele. Engedd el. Sokkal kisebb az izgalom ha mehet mintha titkolni kell valamit.

2015. márc. 13. 12:41
 35/70 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező te nagyon nagy tévedésben vagy! Ha téged (mint a legtöbb nőt ez zavar, mert ne mondja nekem senki, hogy nem zavarná, ha félmeztelen nők raknák a mellüket a pasijuk szájába) akkor olyanhoz kell hozzámenni, aki nem akar ilyet csinálni. Az nem megoldás, hogy "megakadályozod" meg bezárod, elzárod az ilyen lehetőségek elől. Előbb-utóbb úgyis lesz ilyen lehetősége és él is vele. Az egésznek semmi értelme így! Az egész életedet így fogod leélni, hogy folyton ott settenkedsz és szervezkedsz és megfigyelsz, nehogy elkalandozzon? Ebbe te is tönkre fogsz menni, nem csak a házasságod. Az ilyenhez nem kell hozzámenni.

Azzal meg ne jöjjön senki, hogy hát nem olyan, csak a barátai miatt, hogy ne nevezzék papucsnak meg stb. Mert az ilyen nem férfi, hanem egy nagyra nőtt fiúcska, és szintén alkalmatlan a házasságra, de még a tartós párkapcsolatra is.

2015. márc. 13. 12:42
 36/70 A kérdező kommentje:

Mit szeretnék: tanácsot.

A normális emberektől meg is kaptam, pl. mondjam el a páromnak, hogy akkor nekem is lesz vetkőzős fiú (ez biztos ráviszi arra, hogy a sarkára álljon és megmondja a barátainak, hogy márpedig felejtsék el a csajokat). Vagy hogy tántorítssa el a haverokat azzal, hogy megmondja nekik, hogy ott hagy csapot-papot, ha mégis visznek lányokat.

Azok, akik értelmesek, megértették, hogy nekem azzal van a bajom, hogy az esküvő egy csodaszép esemény az ember életében, nem olyan, amit az ember szívesen köt egy megcsaláshoz. Csaljon meg, az nem érdekel addig, amíg tudja úgy csinálni, hogy én ne tudjak róla, de egy nyílvánvalóan megcsalósra rendezett bulit nem vesz be a gyomrom. Márpedig a haverok ilyenek, márcsak maguk szórakoztatása végett is. Lehet savazni, hogy milyen barátai vannak, bukjatok csak a koncra nyugodtan, az értelmes emberek úgyis megértik ezt is, hogy igen, a haverok ilyenek. Nem csak a párom haverjai, hanem mások is, hiszen egyébként nem lenne munkája ezeknek a jótétlélek leányzóknak. Amit kértem, megkaptam. Úgy érzem, hogy jó ideje már azon megy csak a vita, hogy én mekkora egy hisztis, kiállhatatlan p*csa vagyok, pedig ha az lennék, akkor a 13 év alatt valószínűleg messzire menekült volna előlem és nem épp elvenni akarna a párom.

2015. márc. 13. 12:45
 37/70 Bence_ ***** válasza:
77%

"Azzal meg ne jöjjön senki, hogy hát nem olyan, csak a barátai miatt, hogy ne nevezzék papucsnak meg stb. Mert az ilyen nem férfi, hanem egy nagyra nőtt fiúcska"

Like :)

2015. márc. 13. 12:46
 38/70 Bence_ ***** válasza:
95%

Ezért kezdtem avval, hogy a haverok ismerik.

Engem a vidámparkba vittek, utána gokartozni meg a római partra.

Táncos lány eszükbe sem jutott mert ismernek. Imádom a női testet de semmi olyat nem csináltam volna amitől "érdekes" lett volna az az este.

2015. márc. 13. 12:50
 39/70 anonim ***** válasza:
50%
Kerdezo, szerinted az normalis tanacs, hogy neked meg a koppantott chippendale pasik lesznek? Volegenyed letojna neked ki lesz, ha tudja, hogy neki kik lesznek. Jaj, hagyd mar, nevetseges ez az egesz kerdes, meg a hozzaszolasaid.
2015. márc. 13. 12:51
 40/70 anonim ***** válasza:
0%

32-es!

Mit verjek ki? NIncs, no vagyok.

2015. márc. 13. 12:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!