Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsúztató: rettegek tőle, hogy meztelen lányok is lesznek! Hogy akadályozzam meg?
mondjam el a páromnak, hogy akkor nekem is lesz vetkőzős fiú
az a normális tanács, hogy zsarold meg? Nálad elég nagy baj van. Az osztálytársat meg ly-nal írjuk...
"nem haladunk semerre" :D olvastad, hogy honnan számoljuk a 13 évet?..
"gagyi" :D az általam leírt x mondatból, ismeretlenül, úgy, hogy semmi mást nem tudsz rólunk, csak azt, hogy milyen legénybúcsúztató készül, legagyizod a kapcsolatunkat... :D
...légy elégedett a véleményeddel :)
A bosszúállás, zsarolás elég kicsinyes és gyerekes módja a helyzet megoldásának.
Elsősorban a saját önbizalmadon kellene dolgozni.
Ha jól értem, a probléma forrása az, hogy egyrészt te vagy az első és egyetlen nő az életében, másrészt nem bízol magadban eléggé. Ezeket elkendőzheted, de ha a legénybúcsú lefut, számos más szituációban fel fog még bukkanni ez a probléma.
Ezért javasolnám, hogy ne a tüneteket akard kezelni, hanem magát az okot.
Jaj hagyjuk mar itt sajnalod szegeny pasit, hogy "kalitkaba van zarva 13 evve" ,meg szerencsetlen igy meg ugy...biztos no vagy ilyen gondolkodassal, persze.
Gondolom nem tartottak kest a pasi torkahoz, hogy kerje meg a kezet a kerdezonek.
Én nem tudom elhinni, hogy 13 év után nincs akkorra bizalom, hogy egy ilyen vetkőzős csajos legénybúcsú ne férjen bele. Azért ennyi idő alatt teljesen kiismerhetted a vőlegényedet, mégis meg akarod akadályozni. A kérdés, hogy miért? Ennek oka kell legyen.
Nekem két variáció jut eszembe.
1. Nagyon féltékeny típus vagy, nem is bízol meg benne 100%-osan.
2. Vannak arra utaló jelek, hogy nem tudja kontrollálni magát, elveszti a fejét a csajok láttán, és félrelép.
Az első lenne a jobbik eset, mert azon lehet változtatni, ha az ember úgy akarja.
A második gáz, mert akkor nem kell hozzá legénybúcsú, bármikor megteheti a házasság alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!