Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legénybúcsúztató: rettegek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsúztató: rettegek tőle, hogy meztelen lányok is lesznek! Hogy akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
hamarosan megtartják a párom és a barátai a legénybúcsúztatót párom részére. A szgépen találtam egy olyan mappát, ami az egyik barát tavalyi legénybúcsúztatóján készült. A képeken a búcsúztatott barát ül egy széken és 3 fizetett, műmelles, szőke hölgyike veszi körül, markolgatják a lába között, a szájába teszik a mellüket, a fiú taperolja a lányokat. Nem tudom, hogy mit tegyek, hiszen tudom jól, hogy a párom legénybúcsúztatójáról se fognak ezek a lányok hiányozni. Mondtam a páromnak, hogy én ezt nem viselném el, de egyszerűen nem tudom megakadályozni, mert párom hiába mondja a fiúknak, hogy ilyen ne legyen, ők csak vigyorognak...Mit tegyek?

2015. márc. 13. 11:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:
39-es, te vagy a szánalmas, hogy játszod a nagy pszichológust úgy, hogy nem ismered a páromat :) A többiek se ismerik, de mindenki más tanácsot adott, amik közül én tudom, hogy melyik fog beválni és ezt köszönöm is nekik. Neked meg azt köszönöm, hogy ezekkel a megkeseredett okoskodásaiddal feldobod a napomat :)
2015. márc. 13. 12:58
 42/70 anonim ***** válasza:
65%

mondjam el a páromnak, hogy akkor nekem is lesz vetkőzős fiú

az a normális tanács, hogy zsarold meg? Nálad elég nagy baj van. Az osztálytársat meg ly-nal írjuk...

2015. márc. 13. 13:00
 43/70 anonim ***** válasza:
21%
értem én, hogy már 13 éve együtt vagytok, aztán tök ciki, hogy nem haladtatok semerre, meg hát már féltek is, hogy nem lesz más, de nem kötlező ám ezt a házasságot megkötni. Amiket írsz, az alapján elég gagyi a kapcsolatottok, meg ez az egész...
2015. márc. 13. 13:02
 44/70 A kérdező kommentje:

"nem haladunk semerre" :D olvastad, hogy honnan számoljuk a 13 évet?..

"gagyi" :D az általam leírt x mondatból, ismeretlenül, úgy, hogy semmi mást nem tudsz rólunk, csak azt, hogy milyen legénybúcsúztató készül, legagyizod a kapcsolatunkat... :D

...légy elégedett a véleményeddel :)

2015. márc. 13. 13:08
 45/70 anonim ***** válasza:
90%

A bosszúállás, zsarolás elég kicsinyes és gyerekes módja a helyzet megoldásának.

Elsősorban a saját önbizalmadon kellene dolgozni.

Ha jól értem, a probléma forrása az, hogy egyrészt te vagy az első és egyetlen nő az életében, másrészt nem bízol magadban eléggé. Ezeket elkendőzheted, de ha a legénybúcsú lefut, számos más szituációban fel fog még bukkanni ez a probléma.

Ezért javasolnám, hogy ne a tüneteket akard kezelni, hanem magát az okot.

2015. márc. 13. 13:37
 46/70 anonim ***** válasza:
85%

Jaj hagyjuk mar itt sajnalod szegeny pasit, hogy "kalitkaba van zarva 13 evve" ,meg szerencsetlen igy meg ugy...biztos no vagy ilyen gondolkodassal, persze.

Gondolom nem tartottak kest a pasi torkahoz, hogy kerje meg a kezet a kerdezonek.

2015. márc. 13. 13:39
 47/70 anonim ***** válasza:
91%
a párod ott volt azon a bulin amiről a képek készültek?
2015. márc. 13. 13:39
 48/70 A kérdező kommentje:
nem, nem volt ott, csak a fiúk elküldték neki is a képeket
2015. márc. 13. 13:42
 49/70 anonim ***** válasza:
29%

Én nem tudom elhinni, hogy 13 év után nincs akkorra bizalom, hogy egy ilyen vetkőzős csajos legénybúcsú ne férjen bele. Azért ennyi idő alatt teljesen kiismerhetted a vőlegényedet, mégis meg akarod akadályozni. A kérdés, hogy miért? Ennek oka kell legyen.

Nekem két variáció jut eszembe.

1. Nagyon féltékeny típus vagy, nem is bízol meg benne 100%-osan.

2. Vannak arra utaló jelek, hogy nem tudja kontrollálni magát, elveszti a fejét a csajok láttán, és félrelép.

Az első lenne a jobbik eset, mert azon lehet változtatni, ha az ember úgy akarja.

A második gáz, mert akkor nem kell hozzá legénybúcsú, bármikor megteheti a házasság alatt is.

2015. márc. 13. 13:46
 50/70 anonim ***** válasza:
100%
kérdező többször jelezte, hogy a megcsalás ténye nem zavarná, csak az, hogy ha kiderül...márpedig itt képek fognak készülni
2015. márc. 13. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!