Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsúztató: rettegek tőle, hogy meztelen lányok is lesznek! Hogy akadályozzam meg?
Igen, írtam, de gondolom, ako most csöppen bele, már nem fogja visszaolvasni ezt a sok hozzászólást, ezért akkor írom még egyszer: Nem a megcsalás a baj. Nem féltékenykedésről van szó. Az tény, hogy attól félek, hogy a páromnak csalódást okoz a testem, ha meglátja, hogy milyen egy igazán szexire gyártott nő. De leginkább, ami bánt, hogy nem tudom, hogy dolgozzam fel azt a helyzetet, hogy tudom, mi fog ott történni.
Nem kergetek illúziókat. Neki is voltak kalandjai, egy-két kalandnak nevezhető valami nekem is, de részemről konkrét megcsalás nem történt. Ettől függetlenül neki többször is elmondtam, hogy azt csinál, amit akar, tudom, hogy tapasztalatlan (mint ahogy én is) és ha nem akar tapasztalatlanul meghalni 80-90 évesen, akkor tapasztaljon. DE (!!!!) úgy, hogy én még csak álmomban se jöjjek rá, hogy mit csinált. nekem az a bajom, hogy ez egy olyan dolog, amiről viszont előre tudok.
Neked a legnagyobb bajod az önbizalmaddal van, dolgozz magadon. Most komolyan. A véleményemnek semmi köze a kérdésedhez, tudom, de az utolsó hozzászólásodban már sokadszor ejtesz el olyan mondatot, ami erre utal.
Az évek múlásával egyre rosszabb lesz, és tényleg megfertőzi a legjobb kapcsolatot is. gondolom nem azért akarsz férjhez menni, hogy 10 éven belül elválj??
Csalodast okozol neki, ha meglatja milyen egy igazi szexre gyártott nő?????
Baxus, te beteg vagy. Komolyan. Képzeld, én 40 éves vagyok, 90 kiló -ez 20 kiló túlsúlyt jelent- pocakom van rendesen, a bőröm strias, a mellem log. A férjem viszont így is szexnek tart, pont azért mert valódi vagyok, nem "gyártott "
Kérdező, én teljesen megértettelek, addig amíg azt nem írtad, hogy nem érdekel ha megcsal amíg nem tudsz róla. Ezt elég betegnek tartom, főleg hogy előzőleg azon aggódtál, hogy majd a férjed másokról fog fantáziálni. De innentől, hogy nem érdekel ha nem tudsz róla, innentől nem értelek :D Pedig ezen kívül tényleg egyetértek veled.
Aki rabságnak fogja fel a házasságot, az minek házasodik? Aki meg össze AKARJA kötni az életét valakivel, az miért taperol másokat "csak mégegyszer utoljára"? :D Akkor legyen még egyszer utoljára szingli, bulizza ki magát, és akkor házasodjon ha lenyugodott.
Az ember lánya meg olyan pasihoz menjen hozzá, akivel hasonló véleményen vannak az ilyen dolgokról. Van aki nem akad ki azon, ha a párja ilyet csinál. Király, akkor olyan pasi való neki aki szerint szintén buli, és örüljenek mindketten. Engem személy szerint kikészítene egy ilyen legénybúcsú, de szerencsére a páromat se vonzza egyáltalán, így meg nem is hagyná a haverjainak hogy odaszervezzenek csajokat. Bár a haverjai meg ismerik őt, így nem is tennék. De ennyi, akkor nem megyek hozzá olyanhoz, aki szerint ez poén. Nem mondom, hogy az olyan ember gusztustalan, és a pokolban fog elégni, mert nem hiszem, csak más a felfogása, és nem illenénk össze, valamelyikünk csak sérülne minden egyes alkalommal, mikor ilyesmiről van szó.
Aki szerint a kérdező hisztis pitssa, és majd jól elhagyja a férje, az szépen haladjon tovább. Gondolom a leendő férj ismeri őt, és ha így vele van 13 éve, akkor elfogadja ilyennek. Attól még hogy nektek nem szimpatikus...
Mindazonáltal így őszintén nem értem, hogy miért zavarna téged pár k..va, ha tudod hogy a pasidnak voltak "kalandjai" :D
Azért írom/mondom, hogy nem zavar az, ha megcsal a tudom nélkül, mert:
1. Amiről nem tudok, az nem fáj
2. gyerekek voltunk még, amikor összejöttünk, se neki, se nekem nincs túl nagy előéletünk. Mind a ketten a megismerkedés előtt ilyen max 1-2 hetes járásokban, vagy egy napos flörtös kalandokban vettünk részt. Ebből kifolyólag tartottam attól nagyon sokáig az elejétől kezdve, hogy szétmegyünk majd a kalandvágy miatt, hiszen valljuk be, hogy csodálatos érzés az a megismerkedős, flörtölős izgalom, amit egy ember a kapcsolatok elején átél. Úgy gondoltam, hogy ha vágyik rá, hogy még ilyen dolgok történjenek vele néhányszor az életben, akkor inkább csinálja a hátam mögött, mint hogy elhagyjon a kalandvágy miatt. Sose mondta, hogy akar ilyet, hogy hiányzik, de én inkább megakartam előzni a bajt, hiszen nekem az sokkal többet ér, hogy őt ne veszítssem el! Természetesen ezt leszögeztem, hogy a házasságig járható út, a házasság előtt tegye, ha teszi, de utána ne, vagy inkább el se vegyen.
Betegesnek tűnhet, de van benne logika, legalábbis az én szemszögemből és életfelfogásomból.
Köszönöm, hogy a többiben megértesz :)
szerintem túldramatizálod.
mi megmondtuk a leanybúcsú és legénybúcsú szervezőinek hogy agy neki is legyen csaj meg nekem is fiú, vagy pedig egyikőnknek se legyen semmi. végül mindkettőnknek lett :D
elmeséltük egymásnak hogy mi volt, miket csináltak.
a csajt amúgy a barátja vitte el kocsival a legénybúcsúra, meg végignézte a műsort is. ismerem a srácot, így derült ki.
szerintem házasság előtt lehet kicsit jobban kéne bíznod a párodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!