Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy anyuka hogy mer felrakni...

Egy anyuka hogy mer felrakni meztelen képet a babájáról?

Figyelt kérdés
Azonnal jelentettem a képet a facebook oldalon, de jött az értesítés hogy nem törlik. Hová süllyed a világ??
2015. márc. 16. 13:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
78%
A popsikenőcsös reklámban is úgy vannak filmezve a gyerekek, hogy nem látszanak az intim részek, szóval az nem jó példa volt.
2015. márc. 16. 13:50
 12/37 anonim ***** válasza:
33%
még soha, egy megerőszakolttól sem halottuk, hogy babakorában voltak meztelen fotói nyilvánosak...
2015. márc. 16. 13:54
 13/37 anonim ***** válasza:
33%

https://www.youtube.com/watch?v=wGTek364cXo

nem egy neogranormon-os reklám van ahol nem csak a popsi látszik :)

2015. márc. 16. 13:54
 14/37 anonim válasza:
30%
Egy meztelen baba szerintem nem minősül "felnőtt tartalomnak" még személyiségi jogokat sem sért, mert tényleg minden baba egyforma és nem hasonlítanak a jövőbeli önmagukra.
2015. márc. 16. 13:57
 15/37 anonim ***** válasza:
56%

Minimum nem vagyok rá kíváncsi és ez még a legjobbik lehetőség.

"Nézzétek, ez itt a másfél éves lányom, épp milyen édesen játszik a fürdőkádban a kis nunijával, mostanában sokat piszkálja, hát nem édes?" Nem tudom elképzelni, mi jár az ilyen anyukák fejében. Talán a demens, magatehetetlen nagyikáról is tegyen ki pucér fotót, mert hát az is teljesen természetes látvány és arról sem a szex jut az emberek eszébe..

2015. márc. 16. 13:58
 16/37 anonim ***** válasza:
34%
HA téged azért zavar a pucér kisbabáról feltett kép, mert úgy érzed ez szexuális tartalom, akkor veled van a baj.
2015. márc. 16. 13:58
 17/37 anonim ***** válasza:
77%

Nekem konkrétan azért van ezzel bajom, mert addig, amíg annó az én gyerekkoromban ezeket a képeket csak a család látta, addig a mai világban kirakjuk ilyen helyekre, ahol olyanoknak is megmutatjuk, akik egyébként beteg emberek is lehetnek és nem biztos, hogy úgy tekintenek a képre, ahogy a szülő gondolná.

Mindjárt jön a hozzászólás valakitől, hogy "nekem fb-on csak olyan emberek az ismerőseim, akikről tudom, hogy nem ilyen beteg állatok", de azért ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, senki ne tegye tűzbe a kezét egy másikért... Fogalmunk nem lehet, hogy kiben mi lakozik, sokszor a pedofilokról a kutya se gondolná ránézésre, hogy beteg elme. Én biztosan nem fogok ilyen képet megosztani a gyerekemről, inkább megóvom az ilyen veszélyektől, hogy egy elmebeteg a fszát verje a képére! undorítónak tartom, ha egy anya ilyen módon dicsekszik a gyerekével. Majd az a gyerek egyszer felnő és eldöntheti saját maga, hogy szeretné-e megmutatni, milyen cuki kis hurkás feneke volt, de addig is ezt a döntést hagyjuk meg neki. Beteg dolognak tartom és azokat is betegnek tartom, akik nem értik, hogy mi ezzel a baj.

2015. márc. 16. 14:03
 18/37 anonim ***** válasza:
8%

Én a facebookon ezért nem igazolok vissza ismeretlen embereknek, illetve olyan emberek sem az ismerőseim akikkel csak köszönőviszonyban vagyok stb. Nyilvánosan nem osztok meg semmit, (tehát olyan értelemben, hogy akik nem az ismerőseim azok nem láthatják a képeim, adataim stb.) így próbálom leredukálni a kört, hogy valóban a közelebbi ismerőseim, hozzátartozóim lássák csak a megosztásaim. Egyébként ha valaki attól tart, hogy pedofil lehet az ismerősei között, az 1, törölje azokat az embereket mielőtt posztolna akiket nem is igazán ismer 2, ha közeli hozzátartozóról van szó, szerintem annak nem számít az az 1-2 kép, mert úgyis látja is a gyereket személyesen, találkozik vele

3, csináljon egy külön csoportot a családnak, és azon belül meg lehet osztani annak az 5-10-15 embernek akik távolabb élnek, vagy nem napi szintű a látogatás stb.

2015. márc. 16. 14:05
 19/37 anonim ***** válasza:
82%
"senki ne tegye tűzbe a kezét egy másikért" ahogy a családtagokért sem akik a paírképeket nézegették anno. A legtöbb gyerekek ellen irányuló erőszakot ugyanis családtag/rokon/ismerős követi el akiben a gyerek megbízik és nem egy vadidegen a facebookról
2015. márc. 16. 14:08
 20/37 anonim ***** válasza:
89%
nem kimondottan testi erőszakra gondoltam. Van köztetek olyan, akit az zavar, ha a gyerekéhez "úgy" nyúl hozzá egy ismeretlen/ismerős/rokon, de az már nem zavarja, ha a vágyait egy kép láttán éli ki? Mindegy, én még azt is kínosnak érzem, hogy ilyenről beszéljek, de akkor se állhatom meg szó nélkül, mert én világ életemben fel voltam azon háborodva, hogy milyen elmebeteg ember lehetett az, aki kitalálta, hogy meztelenül kell fotózni a gyerekeket. Az meg pláne megbotránkoztat, amikor strandon/vízparton meztelenül szaladgálnak a pici gyerekek. Na ott mi garantálja, hogy nem bámulja valamelyik perverz állat a gyerekedet úgy, hogy közben olyanra gondol, aminek te nem örülnél?! Nem vagyok prűd egyáltalán, de ez nálam akkor is tabu és akkor is undorítónak gondolom, hogy így kiszolgáltatnak egy gyereket idegen emberek fantáziájának...
2015. márc. 16. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!